Ankerpunten

De verschillende ankerpunten van AllRisk hebben elk hun eigen kenmerken en zijn dus geschikt voor specifieke toepassingen.

Geplaatst door: AllRisk

Ankerpunten

Voor oplossingen op maat zijn ze bruikbaar voor verschillende toepassingen: als onderdeel van een leeflijnsysteem, voor positionering, als losstaand ankerpunt voor PBM’s of voor Rope Access
(denk aan abseilwerkzaamheden).

XSGlobe

De XSGlobe is geschikt als individueel ankerpunt, bijvoorbeeld als bevestigingspunt voor PBM’s. Het veiligheidsoog kan 360° draaien en geeft de gebruiker dus veel bewegingsvrijheid. Dit ankerpunt kan gemonteerd worden op diverse beton-, staal- en houtdaken. Oplossingen op maat voor andere ondergronden zijn mogelijk. De XSGlobe is als aanvullend ankerpunt te gebruiken bij een XSLinked of LinkedPro leeflijnsysteem.

RAP Globe

De RAP Globe heeft dezelfde eigenschappen als de XSGlobe, met een klein verschil in toepassingsmogelijkheden. Dit ankerpunt is te gebruiken voor positionering, valbeveiliging en bij installatie op een betonnen ondergrond ook voor Rope Access. De ‘RAP Globe Eye’ draait 360° om zijn as. Als extra functionaliteit ten opzichte van de XSGlobe kan dit oog echter ook tot een hoek van 165° op en neer in de gewenste stand gepositioneerd worden. Dit maakt abseilwerkzaamheden mogelijk.

XSImpact 360° Pro

De XSImpact 360 Pro is een combinatie van een XSImpact en XSGlobe ankerpunt en is in tegenstelling tot de XSGlobe en RAP Globe voorzien van een geïntegreerde valdemper.

Bedrijvengids Geplaatst door
AllRisk

AllRisk

Papland 11, 4206 CK  Gorinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.