..........
shadow_fix

Tot 24 procent energiebesparing met M-View balkonbeglazing

Ingenieursbureau Peutz heeft berekend hoeveel energie-winst er valt te behalen, als bij een appartement M-View balkonbeglazing van Metaglas wordt toegepast.

Uit de resultaten van de rekenstudie blijkt dat de besparing op verwarming op jaarbasis tussen 14% en 24% bedraagt.

Uit onlangs uitgevoerd onderzoek door ingenieursbureau Peutz blijkt dat het aanbrengen van M-View balkonbeglazing van Metaglas forse energie-winst kan opleveren. De beglazing, die op de rand van het balkon wordt geplaatst, vormt een extra isolerende laag. Hierdoor is er minder wind en kou rechtstreeks op de gevel van de woning en wordt een betere thermische isolatie van de gevel verkregen. Afhankelijk van de thermische isolatie en luchtdichtheid van de bestaande gevel is de besparing op energieverbruik na aanbrengen van M-View beglazing maar liefst tussen 14% en 24% op jaarbasis. 

M-View balkonbeglazing beschermt balkons tegen wind, kou en neerslag. Hierdoor wordt niet alleen de thermische isolatie van de woning verbeterd, maar kunnen bewoners ook het hele jaar door van de buitenruimte gebruik maken. Daarnaast vormt de beglazing een extra barrière tegen verkeerslawaai. M-View balkonbeglazing is diverse vormen verkrijgbaar en kan op vrijwel ieder balkon worden geplaatst.

Meer informatie: www.metaglas.nl.

Publicatiedatum: 15 november 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam