Hoge geluidswerendheid maakt M-View balkonbeglazing uniek

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten.

Gepubliceerd: 19 april 2011

Bij een aangename buitentemperatuur is het schuifdraai-systeem in een eenvoudige handeling te openen. Daarnaast worden het balkon en de woning extra geïsoleerd en beschermd tegen geluidsoverlast. Geluidsdemping kan oplopen tot wel 21 dB is gebleken uit recente testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz.

De hoge geluidswerendheid van M-View balkonbeglazing is uniek. Door plaatsing van M-View worden het balkon en de woning extra geïsoleerd en beschermd tegen geluidsoverlast zoals verkeerslawaai. Uit recente testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz is gebleken dat de geluidsdemping van M-View kan oplopen tot 21 dB. Hierdoor worden omgevingsgeluiden zowel in de woning als op het balkon sterk verminderd.

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij slecht weer aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want in een eenvoudige handeling kan het schuifdraai-systeem volledig geopend worden.

M-View balkonbeglazing is volledig transparant. Hierdoor is het uitzicht vanuit de woning onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Het aanzicht van het gebouw blijft vrijwel ongewijzigd doordat het systeem zo onopvallend is. M-View balkonbeglazing is in diverse vormen verkrijgbaar en kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda's, serres en balkons met een spijlenhekwerk.

Publicatiedatum: 14 april 2011

Meer informatie: www.metaglas.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.