Metaglas introduceert nieuwe slanke balkonbeglazing

Metaglas introduceert dit najaar de nieuwste ontwikkeling op het gebied van balkonbeglazing; het volglazen M-View systeem. M-View beglazing onderscheidt zich door de zeer slanke detaillering, de eenvoudige bediening en hoge geluidwerenheid.

Gepubliceerd: 26 oktober 2010

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk om het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij slecht weer aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want in een eenvoudige handeling kan het schuifdraai-systeem volledig geopend worden.

Het M-View systeem is volledig transparant. Er zijn geen verticale profielen en de onder- en bovenrails zijn zeer slank gedetailleerd. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Doordat het systeem zo onopvallend is, blijft ook het aanzicht van het gebouw vrijwel ongewijzigd.
Naast de eenvoudige bediening en de grote transparantie is de hoge geluidswerendheid van M-View uniek. Door plaatsing van M-View beglazing wordt het balkon en de woning extra beschermt tegen geluidsoverlast zoals verkeerslawaai. Uit testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz is gebleken dat de geluidsdemping van M-View kan oplopen tot 21 dB. Daarnaast zorgt M-View beglazing voor extra thermische isolatie.
M-View balkonbeglazing wordt volledig op maat gemaakt en is en diverse vormen verkrijgbaar. Recht of gebogen, maar ook schuiven langs hoeken van 90° tot 270° is mogelijk. Hierdoor kan M-View op vrijwel ieder balkon worden toegepast. De beglazing kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda's, serres en balkons met een spijlenhekwerk. Alle glaspanelen van het M-View systeem draaien naar
binnen zodat de binnen- en buitenkant van de beglazing veilig en gemakkelijk vanaf het balkon schoongemaakt kunnen worden.

Over Metaglas

Metaglas is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van slank geprofileerde gevelelementen en glasconstructies, zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing, glazen deuren en puien. Transparantie is één van de belangrijkste kenmerken van al de producten van Metaglas. Hiervoor worden altijd zo slank mogelijke profielen gebruikt en als het kan worden deze helemaal weggelaten; dit zorgt altijd voor een slanke detaillering met zoveel mogelijk lichtinval.

Meer informatie: www.metaglas.nl.

Publicatiedatum: 26 oktober 2010

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.