Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Metaglas introduceert nieuwe slanke balkonbeglazing

26 oktober 2010
Metaglas introduceert dit najaar de nieuwste ontwikkeling op het gebied van balkonbeglazing; het volglazen M-View systeem. M-View beglazing onderscheidt zich door de zeer slanke detaillering, de eenvoudige bediening en hoge geluidwerenheid.
LEES VERDER

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk om het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij slecht weer aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want in een eenvoudige handeling kan het schuifdraai-systeem volledig geopend worden.

Het M-View systeem is volledig transparant. Er zijn geen verticale profielen en de onder- en bovenrails zijn zeer slank gedetailleerd. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Doordat het systeem zo onopvallend is, blijft ook het aanzicht van het gebouw vrijwel ongewijzigd.
Naast de eenvoudige bediening en de grote transparantie is de hoge geluidswerendheid van M-View uniek. Door plaatsing van M-View beglazing wordt het balkon en de woning extra beschermt tegen geluidsoverlast zoals verkeerslawaai. Uit testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz is gebleken dat de geluidsdemping van M-View kan oplopen tot 21 dB. Daarnaast zorgt M-View beglazing voor extra thermische isolatie.
M-View balkonbeglazing wordt volledig op maat gemaakt en is en diverse vormen verkrijgbaar. Recht of gebogen, maar ook schuiven langs hoeken van 90° tot 270° is mogelijk. Hierdoor kan M-View op vrijwel ieder balkon worden toegepast. De beglazing kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda's, serres en balkons met een spijlenhekwerk. Alle glaspanelen van het M-View systeem draaien naar
binnen zodat de binnen- en buitenkant van de beglazing veilig en gemakkelijk vanaf het balkon schoongemaakt kunnen worden.

Over Metaglas

Metaglas is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van slank geprofileerde gevelelementen en glasconstructies, zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing, glazen deuren en puien. Transparantie is één van de belangrijkste kenmerken van al de producten van Metaglas. Hiervoor worden altijd zo slank mogelijke profielen gebruikt en als het kan worden deze helemaal weggelaten; dit zorgt altijd voor een slanke detaillering met zoveel mogelijk lichtinval.

Meer informatie: www.metaglas.nl.

Publicatiedatum: 26 oktober 2010

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES