..........
shadow_fix

BaseFlow Itho Daalderop: slim en vraaggestuurd ventileren

Itho Daalderop verbreedt haar productgamma op ventilatiegebied met een slim, vraaggestuurd systeem: BaseFlow.

Het nieuwe ventilatiesysteem past in de lijn van eenvoudige tot geavanceerde systemen en werd onlangs gepresenteerd tijdens de installatievakbeurs VSK 2014. BaseFlow is nu verkrijgbaar.

BaseFlow is een automatisch, innovatief systeem dat eenvoudig kan worden toegepast in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Het vraaggestuurde systeem is gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in de verblijfsruimtes en mechanische luchtafvoer in de 'natte' ruimtes. In de woonkamer wordt een CO2-sensor geplaatst die de CO2-concentratie in de woonkamer meet en dit door middel van RF-communicatie doorgeeft aan de ventilatie-unit. De hoeveelheid ventilatie is afhankelijk van de hoogte van de gemeten CO2-concentratie en gebeurt automatisch.

Lagere EPC en labelverbetering

BaseFlow is tevens onderdeel van een aantal renovatie- en nieuwbouwconcepten en draagt in combinatie met de Base Cube Duo, lucht/water hybride warmtepomp HP Cube of HR-ketel en zonneboiler bij aan een lagere EPC en labelverbetering. Het ventilatiesysteem is een budgetvariant binnen het toch al complete ventilatieprogramma van Itho Daalderop.

Toepassingen en opties

Voor woningen en appartementen wordt BaseFlow geleverd als een basispakket met een RF CO2-sensor voor in de woonkamer en een specifieke RF-bediening met afwezigheidsstand. Voor woningen met één ruimte wordt BaseFlow geleverd met een in te bouwen CO2-sensor en CO2-optieprint in de ventilatie-unit en een specifieke RF-bediening met afwezigheidsstand. Het BaseFlow systeem is optioneel uit te breiden met diverse RF-sensoren voor bijvoorbeeld het toilet en de badkamer.

Meer informatie: www.ithodaalderop.nl.

Publicatiedatum: 1 mei 2014

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam