Samenwerking Amstel Milieu Consulting B.V. en ista Nederland B.V.: meer energiebesparing

Ploos van Amstel Milieu Consulting B.V. en ista Nederland B.V. zijn overeengekomen om t.b.v. woningcorporaties samen te werken, ter bevordering van het inzichtelijk maken van het energieverbruik en het terugdringen van CO2 uitstoot in woonwijken.

Gepubliceerd: 13 april 2011

Hierdoor zijn woningcorporaties in staat zeer gericht te renoveren en voorkomen zij dat huurders in de toekomst een steeds toenemend deel van het inkomen moet spenderen aan de almaar stijgende energiekosten.

Factuurcontrole en Energiebesparing

Deze samenwerking biedt goede mogelijkheden om de relaties van Ploos en ista te voorzien van nauwkeurig advies en effectieve oplossingen. De meettechniek van ista Nederland vormt hiervoor een uitstekende basis en sluit goed aan op de energiebenchmark en energiefactuurcontrole van Ploos. Deze activiteiten leveren een onmisbare bijdrage aan gerichte advisering voor energiebesparing.

Benchmark

Doelstelling van de samenwerking is om een landelijke benchmark voor woningcorporaties op te zetten, waardoor de corporaties weten welke wijken energetisch gezien goed en minder goed presteren. Hierdoor kunnen woningcorporaties starten met het renoveren van woonwijken waar het besparingspotentieel aantoonbaar het grootst is.

Renovatie bekostigen uit besparingen

Ploos en ista werken bovendien nauw samen om een financieringsstructuur in te richten waardoor woningcorporaties de renovatie kunnen bekostigen uit besparingen die door geïmplementeerde energiebesparende maatregelen worden gerealiseerd.

Meer informatie: www.ploos-energie.nl.nl en www.istanederland.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.