Vaillant brengt allSTOR Modular System Storage (MSS) op de markt

Vaillant heeft een nieuw duurzaam product ontwikkeld, de allSTOR Modular System Storage (MSS).

Gepubliceerd: 16 februari 2010

De allSTOR MSS bestaat uit een range van 300 tot 2.000 liter gelaagde buffervaten, waar alle warmtebronnen op aangesloten kunnen worden. Door deze mogelijkheden wordt er een innovatief, totaal comfortsysteem op CV en tapwater gerealiseerd.

De nieuwe allSTOR MSS heeft vijftien aansluitmogelijkheden waarvan een viertal temperatuursensoren. Bronnen die hierop aangesloten kunnen worden zijn onder andere HR ketels, warmtepompen, HRe- en pellet-ketels. Daarnaast kunnen er verschillende solar modules, zoals VPM 20S en VPM 60S, én (warm) tapwater modules, zoals VPM 20/25W en VPM 30/35W, op aangesloten worden. Ook is MSS geschikt voor afgiftesystemen met verschillende temperatuurniveaus. Door de brede range aan opslagcapaciteit is het product geschikt voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie in woningbouw en utiliteit. 

'Wij zijn erg verheugd over de introductie van deze nieuwe productlijn', zegt Paul de Bruin, marketing directeur van Vaillant.'Het unieke karakter van de allSTOR MSS bestaat uit het feit dat de solar en warm tapwater modules optioneel en toegespitst op de situatie aangesloten kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om de losse modules op het buffervat aan te sluiten en via speciale muurbeugels op de muur te bevestigen. Met deze nieuwe ontwikkeling hebben we een totaal comfortsysteem op CV en tapwater gerealiseerd.'

In het product is naast de hoge kwaliteit, vooral rekening gehouden met duurzaamheid. Naast het feit dat het product een duurzame systeemoplossing biedt, zijn de gebruikte materialen en componenten van maximale kwaliteit. De mantel bestaat uit hoogwaardige isolatie met een extra hittebestendige isolatiedeken. Tevens heeft de solar module een hoge efficiëntie pomp om de hoeveelheid benodigde elektrische energie zo laag mogelijk te houden.

De marktintroductie van de allSTOR MSS is 1 april 2010.


Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.