..........
shadow_fix

Gratis intercomsysteem van BBK/Intratone!

Een gratis draadloos intercomsysteem van BBK/Intratone? Lees verder en win zo'n systeem voor uw VvE!

BBK biedt in samenwerking met het Franse bedrijf Intratone een unieke draadloze intercom aan: geen bekabeling, geen vaste binnentoestellen, maar directe en flexibele communicatie met een vaste of mobiele telefoon. Hiermee kan de bewoner comfortabel vanaf elke willekeurige plaats de oproep beantwoorden. Ook werkt het systeem onderhouds- en storingsvrij en bovendien zonder draadjes. Verder zijn er meerdere telefoonnummers per bewoner te gebruiken, zodat de oproep automatisch doorschakelt als het gekozen nummer in gesprek is en kan het toegangssysteem met elektronische 'sleutels' worden gekoppeld.

Gratis intercomsysteem voor uw VvE!

Lijkt het een geschikt systeem voor uw VvE, zo'n draadloze intercom? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BBK. Deze intercomoplossing is namelijk nog betrekkelijk nieuw in Nederland. We willen dan ook graag weten hoe dit systeem in de praktijk voldoet en bevalt. Daarom stellen we twee gratis systemen ter beschikking, die door BBK/Intratone geheel kosteloos zullen worden geïnstalleerd.

Als u meent, dat uw VvE voor dit unieke aanbod in aanmerking komt, laat ons dat dan per e-mail of brief weten. Maak daarbij ook duidelijk waarom juist uw VvE een gratis intercomsysteem verdient en wie weet heeft u binnenkort zo'n fantastische intercom! Stuur een e-mail naar info@bbkede.nl of schrijf naar BBK b.v., postbus 355, 6710 BJ Ede.

Telefoon: 0318-439666

E-mail: info@bbkede.nl

Meer informatie: www.bbkede.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam