Gratis intercomsysteem van BBK/Intratone!

Een gratis draadloos intercomsysteem van BBK/Intratone? Lees verder en win zo'n systeem voor uw VvE!

Gepubliceerd: 11 februari 2014

BBK biedt in samenwerking met het Franse bedrijf Intratone een unieke draadloze intercom aan: geen bekabeling, geen vaste binnentoestellen, maar directe en flexibele communicatie met een vaste of mobiele telefoon. Hiermee kan de bewoner comfortabel vanaf elke willekeurige plaats de oproep beantwoorden. Ook werkt het systeem onderhouds- en storingsvrij en bovendien zonder draadjes. Verder zijn er meerdere telefoonnummers per bewoner te gebruiken, zodat de oproep automatisch doorschakelt als het gekozen nummer in gesprek is en kan het toegangssysteem met elektronische 'sleutels' worden gekoppeld.

Gratis intercomsysteem voor uw VvE!

Lijkt het een geschikt systeem voor uw VvE, zo'n draadloze intercom? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BBK. Deze intercomoplossing is namelijk nog betrekkelijk nieuw in Nederland. We willen dan ook graag weten hoe dit systeem in de praktijk voldoet en bevalt. Daarom stellen we twee gratis systemen ter beschikking, die door BBK/Intratone geheel kosteloos zullen worden geïnstalleerd.

Als u meent, dat uw VvE voor dit unieke aanbod in aanmerking komt, laat ons dat dan per e-mail of brief weten. Maak daarbij ook duidelijk waarom juist uw VvE een gratis intercomsysteem verdient en wie weet heeft u binnenkort zo'n fantastische intercom! Stuur een e-mail naar info@bbkede.nl of schrijf naar BBK b.v., postbus 355, 6710 BJ Ede.

Telefoon: 0318-439666

E-mail: info@bbkede.nl

Meer informatie: www.bbkede.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.