Innovatieve intercom van Intratone

Met de ViSiO 3G-intercom van Intratone ziet de bewoner zijn bezoeker op zijn mobiele telefoon, of ontvangt de bewoner een oproep op zijn vaste telefoon.

Gepubliceerd: 09 februari 2014

Stelt u zich eens voor: een compleet intercom- en toegangscontrolesysteem dat eenvoudig, schaalbaar en technologisch geavanceerd is. De oude intercoms in appartementen zijn verleden tijd. Met de ViSiO 3G-intercom van Intratone ziet de bewoner zijn bezoeker op zijn mobiele telefoon, of ontvangt de bewoner een oproep op zijn vaste telefoon.

De voordelen? Er hoeft geen bekabeling of apparatuur aangebracht te worden in de woning: het systeem kan in één dag in gebruik genomen worden. Dit zorgt er onder andere voor dat het Intratone-systeem erg voordelig is: tot wel tien keer goedkoper dan andere systemen. Verder kan de bewoner op elke gewenste plek de toegang tot zijn woning beheren, waardoor hij altijd en overal bereikbaar is.

Specificaties Visio3G

- Groothoekcamera 136°
- Gecodeerd klavier met grote toetsen
- Van roestvrij staal of messing
- Klein: 150x300x3 mm
- Inbouwmontage
- Anti-vandalisme
- Paneel beschikbaar in audio en visio

Voor iedereen

Intratone brengt met de Visio3G ook technologie die niemand buiten sluit. Zo zijn er voor slechtzienden panelen uitgerust met spraakhulp en gestandaardiseerde telefoontoetsen. Voor slechthorenden zijn er visuele weergave-leds en berichten op de display van het paneel, die de bezoeker informeren.

Meer informatie: www.intratone.com.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leensel Elektrotechniek
9 jaar geleden
Schitterende video deur intercom. Werkend gezien en geinstalleerd! Goed beeld en super bediening.
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.