Gerelateerde suggesties:

Innovatieve intercom van Intratone

09 februari 2014
Met de ViSiO 3G-intercom van Intratone ziet de bewoner zijn bezoeker op zijn mobiele telefoon, of ontvangt de bewoner een oproep op zijn vaste telefoon.
LEES VERDER

Stelt u zich eens voor: een compleet intercom- en toegangscontrolesysteem dat eenvoudig, schaalbaar en technologisch geavanceerd is. De oude intercoms in appartementen zijn verleden tijd. Met de ViSiO 3G-intercom van Intratone ziet de bewoner zijn bezoeker op zijn mobiele telefoon, of ontvangt de bewoner een oproep op zijn vaste telefoon.

De voordelen? Er hoeft geen bekabeling of apparatuur aangebracht te worden in de woning: het systeem kan in één dag in gebruik genomen worden. Dit zorgt er onder andere voor dat het Intratone-systeem erg voordelig is: tot wel tien keer goedkoper dan andere systemen. Verder kan de bewoner op elke gewenste plek de toegang tot zijn woning beheren, waardoor hij altijd en overal bereikbaar is.

Specificaties Visio3G

- Groothoekcamera 136°
- Gecodeerd klavier met grote toetsen
- Van roestvrij staal of messing
- Klein: 150x300x3 mm
- Inbouwmontage
- Anti-vandalisme
- Paneel beschikbaar in audio en visio

Voor iedereen

Intratone brengt met de Visio3G ook technologie die niemand buiten sluit. Zo zijn er voor slechtzienden panelen uitgerust met spraakhulp en gestandaardiseerde telefoontoetsen. Voor slechthorenden zijn er visuele weergave-leds en berichten op de display van het paneel, die de bezoeker informeren.

Meer informatie: www.intratone.com.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Schitterende video deur intercom. Werkend gezien en geinstalleerd! Goed beeld en super bediening.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!