Niko: stijlvolle deurtelefoon

Niko staat bekend om zijn robuuste en stijlvolle binnen- en buitenposten deurtelefoons voor toegangscontrole.

Gepubliceerd: 11 april 2013

Het assortiment van Niko is verder uitgebreid met een nieuwe deurtelefoon. Compact én stijlvol.

Met deze strakke binnenpost stroomlijnt Niko verder zijn assortiment producten voor toegangscontrole. Deze binnenpost is met zijn 10 cm breed bijzonder compact en hiermee een ideaal toestel voor kleine oppervlaktes. Het is een sobere deurtelefoon, geschikt voor elk interieur.

Uitgebreide functionaliteit
Deze deurtelefoon laat je toe het bel- en spraakvolume aan te passen, het belsignaal uit te schakelen en de verlichting bij de voordeur in te schakelen. Je kunt oproepen intern doorverbinden en er een voordeur of een poort mee openen. Het is ook mogelijk om een bel-en-kom-binnenfunctie of een interne oproep te activeren.

De perfecte aanvulling
Deze deurtelefoon kan Niko´s voorgeprogrammeerde kits voor toegangscontrole aanvullen met een extra binnenpost. Deze kits bevatten alvast een stijlvolle binnenpost, een weersbestendige aluminium buitenpost en de voeding. Deze video- of audiokits zijn helemaal voorgeprogrammeerd. Tijdloos vormgegeven en gemakkelijk te installeren. Met de nieuwe binnenpost kun je bijvoorbeeld een extra binnenpost aan de kit toevoegen op de slaapkamer of in de nachthal.

Meer informatie: www.niko.nl

Publicatiedatum: 12 april 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.