Onderhoud 4 flats in de wijk Noord-Hofland te Voorschoten

Triflex en Project Voorschoten

Gepubliceerd: 09 januari 2012

Uit onderzoek is gebleken dat de bewoners van de wijk Noord-Hofland deze als onveilig beschouwden. Ook was er sprake van veel overlast. Eigenaar van de appartementen, Woningcorporatie De Sleutels, heeft dit gevoel weg kunnen nemen door te investeren in de kwaliteit van de woonomgeving. Voor de flats aan de Van Kinsbergen-, Schram-, Meppel-, en Jan Evertsenlaan werd een plan van aanpak opgesteld om de ingangen, de openbare ruimten en de uitstraling van de complexen op te waarderen. Mede hierdoor is een prettige woonomgeving gecreëerd.

Door goede ervaringen in het verleden kwam in maart dit jaar eigenaar De Sleutels wederom bij Triflex terecht om advies in te winnen over welke mogelijkheden er zijn om de uitstraling van de gebouwen te verbeteren. Niet lang daarna werd de opdracht verstrekt en in augustus zijn de werkzaamheden aan de balkons en galerijen gestart. De jarenlange ervaring met de levering van hoogwaardige producten heeft er toe geleid dat Triflex een volwaardig partner is in het renoveren van balkons, galerijen, trappenhuizen en bergingsgangen. De aangebrachte materialen zijn duurzaam, antislip, mechanisch belastbaar, naadloos en harden snel uit. De overlast voor de bewoners werd dan ook tot een minimum beperkt. Iets dat voor de opdrachtgever als bijzonder prettig werd ervaren.

Publicatiedatum: 10 januari 2012

Meer informatie: www.triflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Antislip advies Antislipadvies aanvragen

Vragen over de prijs en het aanleggen van Antislip?

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Waarom antislip?

Antislip is fantastisch omdat het uitglijden voorkomt, vertrouwen opwekt, toegankelijkheid verbetert en vaak aan wettelijke normen voldoet. Dit is uiteraard voor Vve's erg Voordelig.

Waar bestaat de liftscan uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Prijsvergelijking onderhoudscontracten Optioneel
Prijsvergelijking voor het groot onderhoud Optioneel
Wilt u een prijsvergelijking van uw huidige onderhoudscontract met andere aanbieders?

Gegevens

Antislip advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.