Balkon- en galerijvloeren reinigen

De lente is begonnen! In deze tijd van het jaar begint men vaak met een grote voorjaarsschoonmaak. De systemen van Triflex zijn ontworpen om regelmatig onderhoud zoveel mogelijk te beperken.

Geplaatst door: Triflex BV

Maar als dit vanuit esthetisch oogpunt gewenst is, kan het natuurlijk regelmatig worden schoongemaakt. Het advies is om minstens één keer per jaar het betreffende project te reinigen en inspecteren. Eventuele gebreken aan het systeem door bijvoorbeeld mechanische schade, kunnen dan nog voor de winter worden gerepareerd. 

Om ervoor te zorgen dat uw balkon- en/of galerijvloer op de juiste wijze wordt gereinigd, is het belangrijk dat het juiste reinigingsmiddel wordt gebruikt, in combinatie met de juiste methode. Indien dit niet wordt gedaan zal de vloer niet schoon worden of zelfs beschadigen.  

De juiste inschatting 
Voordat u uw vloer reinigt moet er een inschatting gemaakt worden van de vervuiling. Hoe sterker het vuil gehecht is aan de vloer, hoe geconcentreerder het reinigingsmiddel moet zijn voor een optimaal resultaat. Voor de dagelijkse reiniging wordt in de regel een zwak alkalisch (sterk verdund) product gebruikt. Het is dus belangrijk dat een juiste inschatting wordt gemaakt van de vervuiling. Indien er gebruik wordt gemaakt van een machine bij de reiniging moet er een laagschuimend middel gebruikt worden. Gebruik daarnaast een maatbeker om het in de voorgeschreven verhouding te mengen. 

Kwalitatieve schoonmaakproducten 
Om vastzittend vuil zo goed mogelijk te verwijderen, dient er altijd water of oplosmiddel te worden gebruikt, al dan niet gecombineerd met een reinigingsmiddel in combinatie met het juiste schoonmaakgereedschap. Meng schoonmaakproducten nooit met chloor! Er kunnen giftige dampen vrijkomen die gevaar voor de omgeving opleveren.  

Meer weten over het reinigen van uw vloer? Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar?info@triflex.nl. We helpen u graag verder. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.