Duco breidt succesvolle combinatie van ventilatie en zonwering verder uit

DucoTwin 120 Cap: zonwering met uitvalscherm

Gepubliceerd: 29 februari 2012

Duco Ventilation & Sun Control lanceert met de DucoTwin 120 Cap een nieuwe uitbreiding op de succesvolle combinatie van ventilatie én zonwering in één. In de Cap-uitvoering is het zonweringdoek op een uitvalarm gemonteerd. Zo wordt zonnehitte buiten gehouden, maar komt er nog voldoende zonlicht binnen.

Duco combineerde met de DucoTwin het beste van twee werelden: ventilatie én zonwering in een en hetzelfde product. De combinatie van natuurlijke ventilatie met buitenzonwering garandeert een optimaal gezond en aangenaam binnenklimaat. De natuurlijke ventilatie zorgt voor verse en gezonde lucht binnen. De buitenzonwering zorgt er niet enkel voor dat de warmte binnen het gebouw afneemt, maar zorgt ook voor een daling van de koellast. Bovendien wordt het zicht naar buiten behouden.

Deze succesvolle combinatie wordt nu verder uitgebreid met de discrete en esthetisch verantwoorde DucoTwin 120 Cap. Het zonweringdoek is in deze uitvoering gemonteerd op een uitvalarm, die eerst verticaal naar beneden zakt, maar daarna automatisch uitvalt in een hoek van maximum 90°. Op die manier krijgt zonnehitte geen kans, maar komt er toch genoeg licht binnen voor een aangenaam gevoel binnenshuis. U bepaalt met dit uitvalscherm zelf hoeveel zonlicht er effectief binnen komt. Bij de Cap-uitvoering is het zonweringdoek altijd motorbediend en is er geen mogelijkheid tot het koppelen van de screens.

Meer informatie: www.duco.eu.

Publicatiedatum: 29 februari 2012

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.