..........
shadow_fix

ECO-FUTURAL: Aliplast lanceert best isolerende ramen- en deurenserie

Met ECO-FUTURAL brengt Aliplast Aluminium Systems een nieuw superisolerend 3-kamerprofiel voor aluminium ramen en deuren op de markt.

De voordelen van de nieuwe serie ECO-FUTURAL zijn talrijk. Denk daarbij maar aan de superperformante isolatiewaarden (Uw 1,35) die dit systeem te bieden heeft. Zo evenaart het ECO-FUTURAL standaardprofiel met een inbouwdiepte van 65mm heel vlot de thermische prestaties van een profiel met een inbouwdiepte van 75mm.

Strakke en hedendaagse look

Verder scoort dit nieuwe systeem ook heel sterk op esthetisch vlak: ramen en deuren die vervaardigd worden met de slanke ECO-FUTURAL profielen geven uw huis een strakke en hedendaagse look door de toepassing van gelijkliggende glaslatten.

Lange levensduur

De ECO in ECO-FUTURAL wijst niet enkel op de ecologische sterkte van dit nieuwe systeem, maar ook op het economische aspect. De slanke, hyperisolerende aluminium profielen kunnen gemakkelijk een levensduur halen van 50 jaar of meer, terwijl u onafgebroken een maximum aan energie bespaart door het hoge isolatierendement! Meer informatie: www.aliplast.com.

 

 

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam