Nieuw Kwaliteitshandboek Romazo-Projecten

Brancheorganisatie Romazo-Projecten heeft een nieuwe versie van haar kwaliteitshandboek uitgebracht.

Gepubliceerd: 26 februari 2012

Dit Romazo-Projecten Kwaliteitshandboek bevat veel adviezen en geeft opdrachtgevers de mogelijkheid eisen te stellen aan zonwering- en daglichtregeling, die niet onder doen voor de eisen die voor de gevelconstructie gelden. Dit betekent een verhoging van de kwaliteit van het gebouw en het comfort van haar gebruikers. Het handboek is gratis te downloaden via de website www.romazoprojecten.nl.

Vanuit de markt is er veel vraag naar het kwaliteitshandboek. De eisen, die de overheid maar ook de opdrachtgevers terecht aan installaties stellen, worden steeds hoger. Bovendien worden de installaties gemonteerd op gevels en gevelelementen waaraan voor constructie en afwerking, strenge eisen worden gesteld. Om juist nu de afnemers duidelijkheid te verschaffen over wat de branche onder kwaliteit verstaat, is dit kwaliteitshandboek daarvoor het middel bij uitstek.

Over Romazo-Projecten
De brancheorganisatie Romazo-Projecten wordt gevormd door bedrijven die zich op een professionele manier bezighouden met het leveren en monteren van zonwering- en daglichtregeling in utiliteit-, renovatie- en woningbouwprojecten. De Romazo-Projecten leden hebben kennis en ervaring in het projectmatig toepassen van zonwering- en daglichtregelingen bij de meest uiteenlopende gebouwen en zijn daardoor in staat, opdrachtgevers van optimale adviezen te voorzien. Zij beschikken over adequate ontwerp- en tekenmogelijkheden en kunnen hun adviezen met tekeningen ondersteunen. De bedrijven beschikken tevens over een adequate service- en onderhoudsafdeling die op effectieve wijze in het hele land service kan verlenen.

Alle leden van Romazo-Projecten zijn VMRG-partner. Hierdoor ontstaat een goede samenwerking met de gevelbouw. Dit is belangrijk omdat zonwering steeds meer een integraal onderdeel is van de gevel. Ook de VMRG kwaliteitseisen zijn in dit handboek verwerkt. Wij adviseren de bestekschrijvers te verwijzen naar dit handboek en door te stellen dat de leverancier lid dient te zijn van branchevereniging Romazo-Projecten bent u verzekerd van een professionele werkwijze.

Publicatiedatum: 27 februari 2012

Meer informatie: www.vmrg.nl en www.romazoprojecten.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.