..........
shadow_fix

Nieuw Kwaliteitshandboek Romazo-Projecten

Brancheorganisatie Romazo-Projecten heeft een nieuwe versie van haar kwaliteitshandboek uitgebracht.

Dit Romazo-Projecten Kwaliteitshandboek bevat veel adviezen en geeft opdrachtgevers de mogelijkheid eisen te stellen aan zonwering- en daglichtregeling, die niet onder doen voor de eisen die voor de gevelconstructie gelden. Dit betekent een verhoging van de kwaliteit van het gebouw en het comfort van haar gebruikers. Het handboek is gratis te downloaden via de website www.romazoprojecten.nl.

Vanuit de markt is er veel vraag naar het kwaliteitshandboek. De eisen, die de overheid maar ook de opdrachtgevers terecht aan installaties stellen, worden steeds hoger. Bovendien worden de installaties gemonteerd op gevels en gevelelementen waaraan voor constructie en afwerking, strenge eisen worden gesteld. Om juist nu de afnemers duidelijkheid te verschaffen over wat de branche onder kwaliteit verstaat, is dit kwaliteitshandboek daarvoor het middel bij uitstek.

Over Romazo-Projecten
De brancheorganisatie Romazo-Projecten wordt gevormd door bedrijven die zich op een professionele manier bezighouden met het leveren en monteren van zonwering- en daglichtregeling in utiliteit-, renovatie- en woningbouwprojecten. De Romazo-Projecten leden hebben kennis en ervaring in het projectmatig toepassen van zonwering- en daglichtregelingen bij de meest uiteenlopende gebouwen en zijn daardoor in staat, opdrachtgevers van optimale adviezen te voorzien. Zij beschikken over adequate ontwerp- en tekenmogelijkheden en kunnen hun adviezen met tekeningen ondersteunen. De bedrijven beschikken tevens over een adequate service- en onderhoudsafdeling die op effectieve wijze in het hele land service kan verlenen.

Alle leden van Romazo-Projecten zijn VMRG-partner. Hierdoor ontstaat een goede samenwerking met de gevelbouw. Dit is belangrijk omdat zonwering steeds meer een integraal onderdeel is van de gevel. Ook de VMRG kwaliteitseisen zijn in dit handboek verwerkt. Wij adviseren de bestekschrijvers te verwijzen naar dit handboek en door te stellen dat de leverancier lid dient te zijn van branchevereniging Romazo-Projecten bent u verzekerd van een professionele werkwijze.

Publicatiedatum: 27 februari 2012

Meer informatie: www.vmrg.nl en www.romazoprojecten.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam