Renovisiegroep: duurzame Renovatie Quick Scan

De Duurzaam Renovatie Quick Scan van de Renovisiegroep helpt gebouwbeheerders, eigenaren en bewoners om snel, deskundig en betrouwbaar inzicht te krijgen in mogelijke renovatiescenario’s voor het betreffende pand.

Gepubliceerd: 10 maart 2014

De aanpak bestaat uit een team van specialisten op alle renovatiegebieden die tegelijk en met elkaar op een open en transparante manier een inventarisatie doen van het pand. Hierbij worden de bewoners/gebruikers intensief betrokken door hun in de opname te betrekken en hun eventuele wensen of grieven mee te nemen. Hierdoor is een technisch en sociaal contract mogelijk tussen beheer, bewoners en opdrachtnemers.

Voordelen

- Snel, deskundig en betrouwbaar inzicht in de mogelijke renovatiescenario’s.
- Vast team van Renovisiegroep deskundigen. Geen onnodige tussenschakels die alleen maar geld kosten en misverstanden kunnen veroorzaken - gewoon met de experts zelf om tafel.
- Eén aanspreekpunt.
- De bewoners staan centraal. Duidelijke communicatie met en betrokkenheid van de bewoners.
- Lean renoveren, door het team van specialisten vanaf het begin te betrekken bij de werkwijzen en processen vindt er een optimalisatie van het renovatieproces plaats. En worden verspillingen en faalkosten beperkt.

Garantie

Bij de Duurzame Renovatie Quick Scan wordt niet alleen tijd en geld bespaard, het biedt ook de zekerheid van de samenwerking, is risicoverlagend en kwaliteitsverhogend en levert tevreden opdrachtgevers en bewoners op.

Meer informatie: www.renovisiegroep.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.