QuickScan Noodverlichting

Er heerst nog vaak onduidelijkheid over het onderhoud van noodverlichting in een gebouw, want is het onderhoud van noodverlichting verplicht of niet?

Geplaatst door: Famostar Noodverlichting

Noodverlichting en adequaat onderhoud zijn wettelijk verplicht

Het meest gebruikelijke is om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. In de praktijk komen wij nog veel situaties tegen waar deze regelgeving niet consequent wordt nageleefd. Meestal komt dit omdat pandeigenaren of gebouwbeheerders niet op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving. Dat de noodverlichtingsinstallatie goed werkt is belangrijk voor de veiligheid van de bewoners van het gebouw. Iedereen moet in het geval van een ontruiming in een noodsituatie op een veilige manier het complex kunnen verlaten. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van uw noodverlichtingsinstallatie? Daarvoor hebben wij een QuickScan Noodverlichting ontwikkeld. Met deze QuickScan kunt u bepalen of uw noodverlichting extra aandacht nodig heeft *.

*Let op: deze QuickScan is geen invulling van adequaat onderhoud. Wij adviseren installatie, inspectie en onderhoud conform de richtlijnen van het ISSO uit te laten voeren door specialisten.

Hoe werkt de QuickScan Noodverlichting?

De vragen van de QuickScan Noodverlichting zijn verdeeld in 5 onderdelen. In totaal zijn er 14 vragen waar ‘ja’ of ‘nee’ op geantwoord kan worden. Voor een positief resultaat moeten alle vragen met ‘ja’ zijn beantwoord. Heeft u ergens nee op geantwoord? Dan adviseren wij om een specialist in te schakelen om u te helpen met het oplossen van het probleem.

Download de QuickScan Noodverlichting

Benieuwd of de noodverlichting in het gebouw extra aandacht nodig heeft? U kunt de QuickScan Noodverlichting direct aanvragen op onze website. Vul het formulier in en u ontvangt de QuickScan Noodverlichting per mail.

Zijn er nog onduidelijkheden?

Heeft u na het invullen van de QuickScan nog vragen of behoefte aan extra toelichting? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenteams via telefoonnummer 026 3846 846 of stuur een mail naar sales@famostar.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Famostar Noodverlichting

Famostar Noodverlichting

Postbus 43, 6880 AA  VELP

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Famostar Noodverlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.