Gerelateerde suggesties:

VMRG inspiratieboek Green Inspirations is verschenen

28 januari 2013
Green Inspirations: inspiratieboek VMRG over architectuur en duurzaamheid.
LEES VERDER

VMRG Green Inspirations is verschenen. Dit 84 pagina's tellende boek bevat aansprekende teksten geïllustreerd met bijpassende foto's over het thema duurzaamheid. Het boek staat vol met kennis en inspirerende nationale projecten waarbij duurzaamheid op een unieke manier is toegepast. Daarnaast staan er visies in van onder andere de gastinspirator van het thema, Chris de Weijer, en Bert Lieverse, directeur VMRG.

Het boek is een samenvatting van alle activiteiten die de VMRG rond dit thema heeft opgezet. Zo zijn er innovatiesessies georganiseerd, verschillende artikelen verschenen in vakbladen en zijn er presentaties gegeven tijdens diverse events. Daarnaast is er een digitaal dossier opgenomen op de website VMRG, waarin onder meer allerlei inspirerende projecten zijn opgenomen.

Het boek is in eerste instantie bedoeld als informatie- en inspiratiebron voor architecten, woningcorporaties en professionele opdrachtgevers in de bouw. Maar de praktijk wijst uit dat er een brede belangstelling is voor het thema duurzaamheid. Het boek is te bestellen via de website van de VMRG.

Het boek Green Inspirations is het tweede boek in een serie van themaboeken die de VMRG publiceert. In september 2010 verscheen het eerste themaboek, Light Inspirations.

Meer informatie: www.vmrg.nl.

Publicatiedatum: 29 januari 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!