..........
shadow_fix

Energie meting liften

Inmiddels is het voor iedere VvE wel duidelijk dat het verstandig is om bij een liftrenovatie niet voor gelijkwaardige, maar voor meer energiezuinige componenten te kiezen. Naast een besparing op het energieverbruik levert het ook een besparing op vastrecht op, omdat de lift lager afgezekerd kan worden. Daartegenover staat een beperkte meerinvestering, dus het geld is snel terugverdiend.

Energie Prestatie Certificaat liften

Duidelijkheid over het energieverbruik van uw lift
Energielabel A, B, C of...? Het Energie Prestatie Certificaat geeft zekerheid over het energieverbruik van uw lift.

Steeds meer gebouweigenaren en -beheerders stellen eisen aan het energieverbruik van liften. Wilt u ook zeker zijn dat de afgegeven garantie over de afgesproken energiereductie, daadwerkelijk gerealiseerd wordt? Het Liftinstituut helpt door de energieprestatie van liften aantoonbaar te maken met geavanceerde metingen. Dat levert een gedetailleerd rapport op, een Energie Prestatie Certificaat en een energielabel, dat de duurzaamheidinspanning zichtbaar maakt.

ENERGIE PRESTATIE CERTIFICAAT: GEBASEERD OP METING IN DE PRAKTIJK
Het energieverbruik van een lift is afhankelijk van de bouwkundige omgeving, van de installatiewijze en van de aard van het gebruik. Daarom meet het Liftinstituut het energieverbruik van de lift na installatie door de leverancier. En zowel tijdens bedrijf als in de zogenaamde stand-by modus. Uitgangspunt voor het Liftinstituut de internationaal geaccepteerde VDI 4707:1 richtlijn.

METING ENERGIEPRESTATIE LIFTEN VOLGENS EN 25745
In 2015 is de nieuwe internationale norm voor het meten van de energieprestatie van liften, roltrappen en rolpaden (ISO 25745) gepubliceerd. Het Liftinstituut beschikt inmiddels ook over veel ervaring met het meten van het energieverbruik en het vaststellen van de energielabels van liften en roltrappen conform EN 25745.

MEER INFORMATIE OVER HET ENERGIE PRESTATIE CERTIFICAAT
Wilt u meer informatie over het Energie Prestatie Certificaat? Of wilt u een offerte aanvragen?

Bel 020 - 435 06 06.
Stuur een e-mail naar info@liftinstituut.nl
Neem contact met ons op via het contactformulier.
EEN OBJECTIEF OORDEEL, SCHRIFTELIJK VASTGELEGD
Na de energieprestatiemeting ontvangt u een overzichtelijk rapport met al onze bevindingen en natuurlijk het Energie Prestatie Certificaat. Daarnaast brengen wij ook het bijbehorende energielabel in de lift aan.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Energielabel bij modernisering liften

  lift

  Door bij modernisering van liften volle aandacht te geven aan het energieverbruik van de lift, blijkt een aanzienlijke kostenbesparing te kunnen worden gerealiseerd. Een energiemeting kan daarbij van grote waarde zijn.

 • Lift-efficiency: automatisering en digitalisering

  lift

  Door de ontwikkeling van de moderne telefoon- en internettechnologie kun je altijd en overal communiceren met wie je maar wilt. Hierdoor zijn ook zeer uitgebreide mogelijkheden ontstaan om op afstand machines aan te sturen en processen te bewaken. Ook in

 • Liftonderhoud

  lift

  Hoe krijg je er grip op?

 • De VvE als samenleving

  mjop

  Een VvE komt alle eigenschappen (en problemen) van een samenleving, maar ook de mogelijkheden!

 • Houd uw hond kort aangelijnd in de lift

  lift

  Hondjes kunnen opgetrokken en bijna opgehangen worden, wanneer ze door de liftdeuren van het baasje gescheiden worden terwijl de lift vertrekt. Dit heeft al tot meerdere ongevallen geleid. Hoog tijd voor actie vindt het Liftinstituut.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam