Nieuw jaar, nieuw merk voor All-in Liften: Orona

Liftleverancier All-in Liften gaat opereren onder merknaam Orona.

Gepubliceerd: 24 januari 2013

2013 wordt een bijzonder jaar voor 1991 opgerichte All-in Liften uit Alphen aan den Rijn. De liftleverancier gaat namelijk vanaf dit jaar opereren onder de merknaam Orona. All-in Liften levert nieuwe liften en roltrappen en biedt tevens een volledig pakket aan diensten voor alle marktsegmenten: onderhoud (van alle merken), modernisering en vervanging.

All-in Liften opereert vanaf nu onder de naam Orona, maar behoudt zijn ervaren professionals, die voortaan worden ondersteund door een toonaangevende wereldwijde organisatie.

De officiële introductie van het nieuwe merk Orona vond vandaag plaats tijdens een feestelijk evenement dat werd bijgewoond door alle medewerkers van All-in Liften.

ORONA is een ervaren liftfabrikant die al ruim 50 jaar op de markt actief is. Maar liefst één op de tien nieuw geïnstalleerde liften in Europa is een Orona-lift. Dit maakt het bedrijf tot een toonaangevend merk binnen de liftsector: nummer vijf in Europa en wereldwijd behorend tot de top tien.

Orona staat binnen de sector bekend om zijn aandacht voor milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid en is als eerste liftfabrikant ter wereld gecertificeerd conform de ISO 14006-norm voor milieuvriendelijk ontwerp ('ecodesign'). Dit certificaat toont aan dat Orona zijn inzet voor het milieu uiterst serieus neemt. Het is dan ook geen toeval dat het bedrijfslogo groen is.

Het management van All-in Liften is ervan overtuigd dat de nieuwe merkidentiteit het beste van twee werelden vertegenwoordigt: de service van een lokaal opererend bedrijf gecombineerd met de toegevoegde waarde van een wereldwijde onderneming die vooroploopt binnen de liftsector op het gebied van investeringen in innovatie en energiezuinigheid.

Orona is een dynamische, wereldwijd geïntegreerde onderneming die zich voortdurend inzet voor maatschappelijke vooruitgang, duurzaamheid en energiezuinigheid. Het bedrijf wil innovatie toepassen om milieuvriendelijke steden ('eco-cities') te verwezenlijken, om welvaart te creëren en om waarde toe te voegen aan zijn omgeving, zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun behoeften te voorzien, in gevaar te brengen.

Orona beschouwt zijn inzet voor innovatie als de motor voor zijn leidende rol binnen de sector. Orona investeert momenteel 1,7% van zijn omzet in onderzoek en ontwikkeling, en behoort daarmee tot de meest innovatieve liftfabrikanten in Europa.
De inzet voor innovatie blijkt eveneens uit Orona IDeO Innovation City, een uniek complex dat momenteel in het Spaanse Hernani wordt gebouwd en begin 2014 in gebruik wordt genomen.

Orona IDeO Innovation City is een innovatiegericht ecosysteem waar verschillende synergetische activiteiten worden samengebracht. Het complex omvat tevens een geavanceerd laboratorium waar innovatieve technieken op het gebied van verticaal transport, duurzaamheid en efficiënt energiebeheer zullen worden toegepast. Orona IDeO Innovation City moet uitgroeien tot een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid vanwege de activiteiten die op het complex worden gehuisvest, de bijzondere architectuur en het fraaie landschap van het gehele San Sebastian Technology Park in Hernani.
Het complex wordt het eerste Europese onderzoeks- en innovatiecentrum voor duurzame en zelfvoorzienende stedelijke mobiliteitssystemen. Orona IDeO Innovation City verrijst op een terrein van ca. 40.000 m² en vertegenwoordigt een totale investering van ruim 70 miljoen euro. Hier zullen de toegangs- en mobiliteitssystemen van de toekomst worden ontworpen.

Het complex neemt een voorschot op de toekomst met bioklimatologische ontwerpen van de gebouwen en stedelijke omgevingen, een volledig duurzaam warmte-koudeopslagsysteem, een dak met volledig geïntegreerde zonnepanelen voor eigen verbruik, en onderzoek naar geavanceerde systemen voor elektriciteitsopslag. De opening in 2014 zal samenvallen met de viering van het 50-jarig bestaan van Orona.

Meer informatie: www.orona.nl en www.orona-group.com

Publicatiedatum: 25 januari 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.