Gerelateerde suggesties:

Parkeergarage gerenoveerd met systeem Triflex

10 oktober 2012
Vloeren parkeergarage voorzien van Triflex DCS-C systeem
LEES VERDER

Het Maaslandziekenhuis en de parkeergarage zijn gelegen tussen Sittard en Geleen en maken deel uit van het Orbis Medical Park. Een uniek project doordat de tweelaagse garage volledig is opgenomen in de omgeving.

De parkeergarage is gebouwd door BAM Utiliteitsbouw en ontworpen door MH1 Architecten. Op 13 september 2012 heeft de gemeenteraad ingestemd met de overname van de parkeergarage door de Gemeente Sittard-Geleen. 

De vloeren van de parkeergarage dienden echter volledig gerenoveerd te worden, om eventuele toekomstige schade aan de constructie te voorkomen. Allerlei scheurtjes zijn voorzien van een injectiehars en vervolgens is het gehele vloerveld voorzien van het Triflex DCS-C systeem.
Omdat de parkeergarage te allen tijde open moest blijven voor bezoekers van het ziekenhuis, is er gekozen om de vloerafwerking in fases aan te brengen. Het zeer snel uithardende coatingsysteem op basis van PMMA zorgde ervoor dat de afgesloten gedeelten snel weer beschikbaar werden. Door de afwerking in diverse kleuren heeft de garage daarnaast een moderne, frisse uitstraling gekregen.

De Triflex systemen zorgen met zo min mogelijk overlast voor een prima visitekaartje van uw bedrijf!

Project: Parkeergarage Orbis Medical Park
Plaats: Sittard-Geleen
Systeem: Triflex DCS-C
Opdrachtgever: Gemeente Sittard-Geleen
Aannemer: BAM Utiliteitsbouw, regio Maastricht
Architect: MH1 Architecten
Applicateur: Bovitec Bouwchemie
Opgeleverd: Juli 2012
Oppervlak: 13.000 m²
Bijzonderheden: Het aanbrengen van de vloerafwerking is in fases uitgevoerd, zodat delen van de parkeergarage te allen tijde gebruikt kon worden.

Meer informatie: www.triflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!