Win een gratis verkoopstyling!

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling geeft een GRATIS Verkoopstyling inclusief fotosessie door een professionele fotograaf t.w.v. € 650,- weg!

Gepubliceerd: 27 augustus 2013

Op dit moment is er een ruim aanbod op de woningmarkt. Dit betekent dat woningen langer te koop staan en de koper volop keus heeft. Voor de koper is dat een voordeel, maar u als verkoper staat voor de uitdaging: hoe zorgt u ervoor dat juist uw woning opvalt? Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling is gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk presenteren van uw woning: ruimer, lichter, sfeervoller en neutraler, wat een bredere doelgroep zal aan spreken met als resultaat een snellere verkoop van uw woning. En u kunt een verkoopstyling winnen!

 

Win een verkoopstyling!

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling geeft speciaal voor de lezers van Appartement & Eigenaar een GRATIS Verkoopstyling inclusief fotosessie door een professionele fotograaf t.w.v. € 650,- weg. Wat houdt dit in? In 1 à 2 dagen (inclusief reiskosten) wordt uw woning gerestyled. Daarna komt de fotograaf prachtige onderscheidende foto's maken. Dit alles maakt uw woning onderscheidend ten opzichte van de andere woningen op internet.

Hoe doet u mee?

Word via onderstaand formulier gratis lid van Appartement & Eigenaar en maak kans op deze fantastische prijs!

Deze actie is inmiddels afgelopen, de gelukkige winnaar is bekend. Gefeliciteerd Mandy Plugge, veel succes met deze prijs!
Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.