..........
shadow_fix

Win een gratis verkoopstyling!

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling geeft een GRATIS Verkoopstyling inclusief fotosessie door een professionele fotograaf t.w.v. € 650,- weg!

Op dit moment is er een ruim aanbod op de woningmarkt. Dit betekent dat woningen langer te koop staan en de koper volop keus heeft. Voor de koper is dat een voordeel, maar u als verkoper staat voor de uitdaging: hoe zorgt u ervoor dat juist uw woning opvalt? Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling is gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk presenteren van uw woning: ruimer, lichter, sfeervoller en neutraler, wat een bredere doelgroep zal aan spreken met als resultaat een snellere verkoop van uw woning. En u kunt een verkoopstyling winnen!

 

Win een verkoopstyling!

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling geeft speciaal voor de lezers van Appartement & Eigenaar een GRATIS Verkoopstyling inclusief fotosessie door een professionele fotograaf t.w.v. € 650,- weg. Wat houdt dit in? In 1 à 2 dagen (inclusief reiskosten) wordt uw woning gerestyled. Daarna komt de fotograaf prachtige onderscheidende foto's maken. Dit alles maakt uw woning onderscheidend ten opzichte van de andere woningen op internet.

Hoe doet u mee?

Word via onderstaand formulier gratis lid van Appartement & Eigenaar en maak kans op deze fantastische prijs!

Deze actie is inmiddels afgelopen, de gelukkige winnaar is bekend. Gefeliciteerd Mandy Plugge, veel succes met deze prijs!
Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam