Het gemak van een financieel softwarepakket

Onder het mom 'leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker' ontwikkelde VvEtotaal slimme software voor de administratie van uw VvE.

Gepubliceerd: 27 februari 2015

Kent u dat? U bent penningmeester of boekhouder van de VvE en omdat al die financiële pakketten zo duur zijn, gebruikt u Excel en Word om de administratie van de VvE bij te houden. U bent maandelijks veel tijd kwijt om de nota’s voor de eigenaren te maken, bankafschriften te boeken, betalingsachterstanden na te jagen, rekeningen te betalen en overzicht te houden op de reserves van de VvE. Dit kan echt een stuk eenvoudiger. Hoe? Met behulp van de gebruiksvriendelijke en betaalbare financiële module van VvEtotaal.

VvEtotaal biedt betaalbare software oplossingen

Appartement & Eigenaar werkt samen met VvEtotaal. VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE’s eenvoudig hun beheer uit kunnen voeren. Het pakket is verdeeld in vier verschillende modules: Basis,Financieel, Technisch en MJOP/MJOB. Bij het basispakket krijgen alle bij Appartement & Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE’s een demo! De software van VvEtotaal is eenvoudig in het gebruik. Zo hoeft u niets op de pc te installeren.  Het pakket is gebaseerd op online software, alles werkt in ‘the cloud’. Gebruiksvriendelijk en altijd toegankelijk. 

Het gemak van de financiële module

Met deze module kunt u eenvoudig de maandelijkse bijdrage in rekening brengen en eventueel via de bank incasseren. Voor betalingsachterstanden gebruikt u de aanmaningsmodule, die volledig conform de WIK (Wet Incasso Kosten) werkt. 

Facturen van leveranciers betaalt u via zakelijke betaalbatches die u naar de bank stuurt, waarbij u een bestuurslid kunt machtigen om een betaling vrij te geven voordat deze verstuurd kan worden. Betalingen via de bank kunt u downloaden in een bestand, dat u kunt inlezen en eenvoudig verwerken in uw administratie. 

Het afsluiten van het boekjaar gaat snel en eenvoudig. U kunt de jaarafsluiting eerst proef laten draaien, zodat u de cijfers kunt controleren en corrigeren voordat u het jaar definitief afsluit.En als de kascommissie toch nog een foutje vindt, dan kunt u deze eenvoudig herstellen.

Iedere eigenaar heeft toegang tot VvEtotaal en kan naast zijn eigen financiële gegevens (maandnota’s, openstaande posten,debiteurenkaart) ook de kolommenbalans van de VvE inzien. Stap als VvE over op een softwarepakket dat speciaal gemaakt is voor verenigingen van eigenaars, eenvoudig in gebruik is, inzage biedt aan eigenaren en bestuursleden, afgestemd is op de meest recente wet- en regelgeving en heel veel tijd bespaart bij het verwerken van de financiële administratie.

Om gebruik te kunnen maken van de financiële module van VvEtotaal, moet u beschikken over de basismodule, waarbij voor leden van Appartement & Eigenaar een demo wordt aangeboden. Zelfstandige VvE’s die bij Appartement & Eigenaar zijn aangesloten kunnen tegen een aantrekkelijke korting gebruikmaken van de financiële module van VvEtotaal.

Kijk op www.appartementeneigenaar.nl/basissoftware voor meer informatie.

 

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.