Het gemak van VvE-software

Alle eigenaren in the cloud!

Gepubliceerd: 20 januari 2015

Heeft u dagelijks contact met al uw buren en medebewoners? Vast niet. Werk, studie, sociale verplichtingen, sporten, we leiden nou eenmaal een druk bestaan. In veel gevallen beperkt het contact met de buren zich tot een groet bij de entree. Hoe kunt u als VvE alle leden dan toch eenvoudig en zonder al te veel gedoe op de hoogte houden van de belangrijke zaken? Door gebruik te maken van goede software!

Een mededelingenbord, briefjes in alle gemeenschappelijke ruimtes, uitnodigingen typen, kopiëren of printen en in alle brievenbussen stoppen. Nog niet eens zo lang geleden was het voor VvE’s een flinke klus om alle leden te bereiken. Stapels papier gingen er doorheen en het gebeurde regelmatig dat mensen toch belangrijke informatie of mededelingen misten.

Mailen de oplossing of toch niet?

En toen was er mail! Een fijne oplossing met betrekking tot de vele stapels papier die er verbruikt werden. Op het eerste gezicht leek het mailen een ideale manier om alle VvE-leden te bereiken en onderling contact te houden met elkaar. Maar helaas, sommige mensen wisselen regelmatig van provider en dus ook van e-mailadres, wanneer dit niet op tijd doorgegeven wordt, loopt men de kans mailtjes te missen. Overactieve spamfilters willen ook nog wel eens het een en ander tegenhouden. Knap lastig als u net een uitnodiging voor een vergadering heeft verzonden, of een klacht door wilt geven. En je zal toch net die ene mail waar de notulen van de laatste vergadering aan toegevoegd waren weggegooid hebben? Kortom mailen is best handig, maar ideaal is het nog niet.

Communiceren anno 2015

De ideale oplossing zou een systeem zijn waarbij het niet uitmaakt of iemand van mailadres wijzigt. Een systeem waarbij documenten niet per ongeluk weggegooid kunnen worden, waar spamfilters geen roet in het eten gooien en waar alles m.b.t de VvE op één centrale en makkelijk toegankelijke plek opgeslagen wordt. De oplossing: een VvE softwarepakket!

Met VvE software wordt het beheren van diverse VvE-taken en de onderlinge contacten een stuk eenvoudiger.

VvEtotaal het slimme softwarepakket voor VvE’s

Appartement & Eigenaar werkt samen met VvEtotaal. VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE’s eenvoudig hun beheer uit kunnen voeren. Het pakket is verdeeld in vier verschillende modules: Basis, Financieel, Technisch en MJOP/MJOB. Bij het basispakket krijgen alle bij Appartement & Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE’s een demo. De software van VvEtotaal is eenvoudig in het gebruik. Zo hoeft u niets op de pc te installeren. Het pakket is gebaseerd op online software, alles werkt in ‘the cloud’. Gebruiksvriendelijk en altijd toegankelijk.

Nooit meer wat missen

Met behulp van het basispakket staan alle VvE-leden met elkaar in verbinding. Corresponderen met leden is nu kinderspel. Met het einde van het jaar ideaal om een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie te organiseren. Maar nog belangrijker is dat het zo een stuk eenvoudiger is geworden om mensen uit te nodigen voor vergaderingen en belangrijke bijeenkomsten. Erg handig is dat dossiers, agenda’s, uitnodigingen voor vergaderingen, ledenlijsten en presentielijsten, allemaal in dit pakket verwerkt en bekeken worden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook klachten kunnen zo op eenvoudige wijze doorgegeven worden, waarbij de afhandeling van de klacht op de voet te volgen is. Dankzij het basispakket hoeft u dus niets meer te missen.

Afgeschermde omgeving

Afhankelijk van de diverse beheerders en de gekozen modules krijgt elke beheerder zijn eigen afgeschermde omgeving, waarin zowel de beheerder(s) als de appartementseigenaar toegang hebben. Uiteraard is er een verschil tussen de rechten van een beheerder en die van een appartementseigenaar.

Prijzig? Nee hoor!

Appartement & Eigenaar en VvEtotaal zijn van mening dat iedere VvE moet kunnen beschikken over een goed stuk software om zo het beheren eenvoudiger te maken. Daarom bevat de module Basis van het softwarepakket een uitgebreide demo. De prijzen van de overige modules zijn zo laag dat iedere VvE (groot of klein) hiermee uit de voeten kan.

Meld u via onderstaand formulier aan

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.