10x de voordelen van renovatie

Groot onderhoud, woningverbetering, planmatig onderhoud, renovatie kent diverse benamingen. Renovatie heeft veel voordelen, wij zetten er 10 voor u op een rijtje.

Geplaatst door: Triflex BV

Het allerbelangrijkste bij renovatie is het behouden van bestaand vastgoed, de levensduur verlengen en het duurzaam maken in vele opzichten. Renoveren van woningen kent vele voordelen, we zetten er 10 voor u op een rijtje.

 1. Behoud bestaand vastgoed
  Het behouden van bestaand vastgoed is een duurzame en slimme oplossing. In plaats van dure investeringen in nieuwe panden, kan middels renovatie een gebouw zo gerenoveerd worden dat het behouden blijft.
 2. Waardeverhoging
  Door renovatie aan een gebouw, gaat ook automatisch de waarde omhoog. Het gebouw zal esthetisch, maar ook technisch verbeterd worden en zo is het gebouw meer waard.
 3. Toegankelijkheid vergroten
  Vergrijzing neemt de komende jaren sterk toe. Ook levensloopbestendige woningen worden steeds belangrijker. Door galerijen op te hogen en te voorzien van een veilige afwerking wordt de toegankelijkheid vergroot. Zo kunnen oudere bewoners langer zelfstandig wonen.
 4. Meer wooncomfort
  Door renovatie gaat de technische en esthetische waarde van het gebouw omhoog. Dit heeft een groot effect op het wooncomfort van de bewoners. Ook kan renovatie zorgen voor meer toegankelijkheid voor ouderen, zoals benoemd bij punt 3. Doordat ouderen kunnen blijven wonen waar zij al jaren wonen, geeft dit meerwaarde aan het wooncomfort en leefbaarheid van de omgeving.
 5. Energetisch verduurzamen
  Slimme oplossingen om gehoor te geven aan klimaat adaptieve vraagstukken. Triflex biedt diverse oplossingen op het gebied van duurzaam renoveren. Uitkragende en doorgestorte betonnen vloeren kunnen bijvoorbeeld aan de bovenzijde met Triflex geïsoleerd worden. Dit zorgt ervoor dat er geen temperatuurlek ontstaat ten opzichte van de andere aanvullende geïsoleerde onderdelen. Ook kunnen gebruiksdaken, zoals een parkeerdak of daktuin, vervangen worden door een nieuw hoogwaardig en mechanisch belastbaar Triflex systeem.
 6. Esthetische opwaardering
  Esthetische aspecten bevorderen het wooncomfort. Een geslaagd renovatieproject weerspiegelt de smaak en voorkeuren van de architect en de bewoners.
 7. Milieuvriendelijker wonen
  Door de energetische aanpassingen om het vastgoed te behouden, wordt er automatisch gekozen voor een milieuvriendelijke oplossing.
 8. Oplossing woningvoorraad
  Door vaak een tekort van woningen in de grote steden, is het renoveren van gebouwen een oplossing om het woningtekort aan te pakken.
 9. Binnenstedelijke bevordering
  Renovatie geeft kansen om behoud van het vastgoed te stimuleren en vraagstukken binnen steden te ondervangen. Zo kan een oud, leegstaand kantoorpand worden gerenoveerd tot een woongebouw.
 10. Verminderen van ontwrichting
  Bij ingrijpende renovaties is het vaak het geval dat bewoners worden verstoord in hun dagelijkse leven. Door slimme renovatie oplossingen kan dit voorkomen worden en kan een renovatie in goede banen worden geleid.

Renoveren en Triflex
De vloeibare kunststoffen van Triflex bieden een oplossing bij de renovatie van gebouwen. Te denken aan het beschermen van beton, entrees, goten, daken, kolommen en doorvoeren, oppervlaktes van stroefheid voorzien, nieuw of oud, constructieve veiligheid en energetisch verduurzamen met ophoog/isolatie systemen. De oplossingen zijn duurzaam, veilig en bieden eindeloze kleuropties.

 

Behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.