Betrouwbaar, duurzaam en esthetisch

Steeds vaker worden vloeibare kunststoffen, op basis van PMMA (Polymethylmethacrylaat), als alternatief gebruikt voor de traditionele baanvormige afdichtingen.

Geplaatst door: Triflex BV

Naadloos afgedicht

Het voordeel aan deze vloeibare kunststoffen is dat het vloeibaar aangebracht wordt, zonder enige verhitting. Het is dan ook niet nodig om de overlappen te lassen, wat wel het geval is bij de meeste traditionele dakbanen. Brandgevaar is hierdoor uitgesloten tijdens het aanbrengen of het verwerken van het product. Daarnaast is het snel uitgehard, Het is snel belastbaar en beloopbaar en de vloeibare kunststoffen zijn bestand tegen uv-straling en andere weersinvloeden.

Het wortelwerende materiaal hecht volledig aan de ondergrond. Hierdoor ontstaat er een volledig naadloos en waterdicht oppervlak inclusief randen en details. Dit is erg voordelig, omdat de meeste lekkages ontstaan door gebreken aan verbindingsnaden en detailaansluitingen. Door de elasticiteit, en een (speciaal) wapeningsvlies dat ingebed wordt in de PMMA hars, heeft het tevens een scheuroverbruggende werking.

Informatie
Wilt u meer weten over de producten van Triflex? Neem dan gerust contact met ons op via 038 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. Ook voor advies of andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.