12,5 jaar Young Facility

Young Facility bestaat deze maand 12,5 jaar. Op 2 november 2008 heeft Bart de Jong zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De start van Young Facility met de focus op vastgoed was een feit.

Geplaatst door: Young Group B.V.

De eerste opdrachtgever voor huismeesterdiensten was de VvE Gouwezone in Gouda. Hier was Young Group verantwoordelijk voor het beheer van een parkeergarage en de algemene ruimte. Deze opdracht begon oorspronkelijk als het schoon en veilig houden van het complex, maar deze werd als snel uitgebreid tot een totaal pakket voor facilitair beheer. Ook het beheer van het maaiveld, calamiteitendiensten en strooidiensten kwamen hier bij. De afgelopen paar jaren heeft het team van Young Group hard gewerkt om de huismeester diensten te optimaliseren en verder door te ontwikkelen.

Op dit moment zijn onze huismeesterdiensten meer dan de inzet van een persoon. Het is een dienst waar bedrijfszekerheid, expertise en gastvrijheid voorop staan. Onze huismeester kunnen terugvallen op ons buddysysteem en servicedesk met facilitaire expertise om de continuïteit van de dienstverlening te borgen bij afwezigheid, buiten werktijden of bij piekmomenten. Ook in geval van specifieke vraagstukken biedt de servicedesk expertise om de huismeester bij te staan. Om het brede werkveld van de huismeester te kunnen invallen, is terugvallen op expertiseleden binnen de servicedesk mogelijk. Hierdoor kan de huismeester zelf de regie houden op locatie. Onze huismeesters zijn zeer gecommitteerd aan de opdrachtgever en worden beschouwd als onderdeel van het team van de opdrachtgever.

Het totaalpakket van onze huismeesterdiensten is ontstaan door onze drive om elke dag onze dienstverlening te verbeteren. In de afgelopen jaren is het dienstverleningspakket verbreedt, Ook de inzet van digitale middelen zoals ons FMIS, meldingen en dagrapportages krijgen een steeds belangrijkere plek.

Kortom, de huismeesterdiensten van Young Facility zijn meer dan de inzet van een persoon, namelijk een totaalpakket voor ontzorging. Door de inzet van een vaste huismeester en een buddy, inclusief ondersteuning van de servicedesk en ons FMIS systeem, leveren wij een totaal pakket voor een gastvrije dienstverlening.

Bent u benieuwd hoe onze huismeesters voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Of kunnen wij u voorzien van vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Young Group B.V.

Young Group B.V.

De Entree 234, 1101 EE  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Young Group B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.