2N kondigt nieuwe toegangscontrole producten aan voor lancering in 2023

2N lanceert dit jaar drie nieuwe devices: 2N® IP Verso 2.0, de Next Gen uitvoering van de 2N® IP Verso, 2N® IP One, een nieuwe intercom voor gezinswoningen, ontworpen met één knop, 2N® Access Unit 2.0.

Gepubliceerd: 01 maart 2023

Amsterdam, 27 februari 2023 – 2N, de wereldwijde marktleider op het gebied van IP-intercoms en toegangscontrolesystemen, heeft nieuwe producten en diensten aangekondigd die het bedrijf dit jaar zal lanceren. De nieuwe producten en diensten zijn:

 • De 2N® IP Verso 2.0, de Next Gen uitvoering van 2N's best verkopende modulaire intercom, die is uitgebreid met een full HD groothoekcamera die QR-codes kan lezen. QR-codes worden steeds meer gebruikt voor toegangscontrole, mede door de toename van e-commerce en de toename van flexibele werkmodellen. QR-codes zijn immers gemakkelijk te verspreiden via e-mail en zijn ideaal voor eenmalige of tijdelijke toegang, bijvoorbeeld voor koeriers of aannemers.

  De 2N® IP Verso 2.0 wordt naar verwachting in juni 2023 gelanceerd.
  <
 • De 2N® Access Unit 2.0 is een slank, nieuw device dat drie toegangsmogelijkheden combineert in één unit: smartphone toegang, RFIP en keypad. Deze combinatie van technologieën is ook beschikbaar in de 2N® IP Verso intercom, en biedt de flexibiliteit om de optie te kiezen die het beste bij de gebruiker past. Voor toegang via de smartphone ondersteunt 2N® Access Unit 2.0 WaveKey, 2N's op Bluetooth gebaseerde technologie. De 2N® Access Unit 2.0 wordt naar verwachting gelanceerd in april 2023.
  <
 • De 2N® IP One is een nieuwe intercom met één knop voor gezinswoningen, met een luxueus design en een full HD-camera. Het display heeft één verlichte knop voor een soepele gebruikerservaring en is bovendien uiterst bestendig - zowel tegen vandalen (door de IK08-certificering voor duurzaamheid) als tegen water en stof (door de IP66-certificering). De 2N® IP One wordt naar verwachting gelanceerd in november 2023.
  <
 • De Next Gen toegangscontrole-app My2N stelt de gebruiker in staat de toegangsdeur vanaf elke locatie te openen en de ingang te monitoren, waardoor bijvoorbeeld bij verblijf in het buitenland een koerier toch een pakketje binnen kan afleveren. Door de IP-intercom aan te sluiten op een externe camera kunnen bewoners ook andere ruimtes monitoren - bijvoorbeeld garages, bijgebouwen of de omgeving van de woning. De My2N app wordt naar verwachting gelanceerd in maart 2023.
  <
 • De 2N® PICard Commander is software waarmee beheerders voor elke locatie een unieke cryptografische keyset kunnen aanmaken en vervolgens die keyset kunnen gebruiken om nieuwe Protected Identity Credentials te coderen die op RFID-kaarten worden gezet. 2N® PICard Commander is gebaseerd op Mifare DESFire technologie en combineert een hoog beveiligingsniveau met een unieke en eenvoudige workflow. De 2N®PICard Commander wordt naar verwachting gelanceerd in maart 2023.

Hans van Moorsel, Country Manager Benelux bij 2N licht toe:

Deze nieuwe producten en diensten, waarmee we ons vooral op de woonsector richten, bieden NextGen toegangscontrole. Het besef groeit hoeveel waarde de meest innovatieve toegangscontroletechnologieën kunnen toevoegen aan woonprojecten, of het nu gaat om retrofit of nieuwbouw, evenals de mogelijkheden om ze te integreren in moderne smart home-systemen.
VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.