Smartphone interface voor video intercom systeem appartementen

Speciaal voor de video intercom serie voor appartementen van Aiphone (de GT serie) is er nu ook een smartphone interface.

Gepubliceerd: 15 januari 2019

Hiermee kan de bewoner de oproepen ook direct op zijn of haar mobiele telefoon (Android en IOS) ontvangen en indien gewenst de deur openen voor de bezoeker.

De nieuwe interface is een vervolg op de volledige vernieuwing van de GT serie die vorig jaar heeft plaatst gevonden, waarbij er rekening is gehouden met de wensen van de gebruikers en de technologische ontwikkelingen die hun stempel hebben gedrukt op de modulaire video-intercommarkt. Zo is er een nieuwe monoblock buitenpost die tot maar liefst 5.000 appartementen met elkaar kan verbinden. De 7” monitor is de referentie van de binnenposten geworden, terwijl er ook een budgetvriendelijke 3,5” variant beschikbaar blijft om de kosten van grote projecten te kunnen drukken. Op beide versies van deze binnenposten is echter de inductieve lus voorzien voor mensen met gehoorproblemen. Dankzij de versterkte coverless camera’s van de buitenposten behoren krassen en condensatie op het cameravenster tot het verleden.

Tenslotte wordt data-overdracht met de Aiphone-systemen aanzienlijk vergemakkelijkt dankzij de NFC-technologie (Near Field Communication) via het mobiele instellingsprogramma voor Android en IOS. De gegevens van de gebruikers kunnen op een eenvoudige manier worden verwerkt (tot maximum 500 ID’s per toegangsstation).

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.