Alles wat je moet weten over deurbeslag

Het beslag van een deur kan onderverdeeld worden in twee categorieën, namelijk binnendeurbeslag en buitendeurbeslag. Meer over deze soorten beslag voor je deur, lees je op deze pagina.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Wat is binnendeurbeslag?


Onder de noemer binnendeurbeslag vallen producten die je aan de binnenkant van een deur monteert. Denk hierbij aan de deurklink, maar ook aan het sleutelgat aan de binnenkant van de deur en de scharnieren van de deur. Binnendeurbeslag zit op de voordeur en op de achterdeur, maar ook op deuren in de woning zelf. Niet alle deuren in huis hebben een sleutelgat, maar de deuren hebben wel binnendeurbeslag in de vorm van scharnieren en deurklinken.

Wat is buitendeurbeslag?

 

Buitendeurbeslag is het beslag van de deur dat aan de buitenzijde van de deur zit. Het is het beslag dat op de buitenkant van de voordeur zit, maar ook het beslag dat op de buitenkant van de achterdeur zit. Het buitendeurbeslag speelt een belangrijke rol in de beveiliging van een pand. Is het buitendeurbeslag namelijk van lage kwaliteit, dan kan het slot van de deur in een mum van tijd geforceerd worden. Dit betekent dat inbrekers zonder enige moeite en zonder enig geluid te maken, zomaar in je woning staan. Experts raden daarom altijd aan om niet alleen naar de uitstraling van buitendeurbeslag te kijken bij het kopen van nieuw beslag, maar ook zeker de veiligheid en kwaliteit van het beslag voor de buitendeur te controleren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.