ALU tegeldragers voor computer vloeren

ALU tegeldragers van Envirolift zijn onbrandbaar (brandklasse A1) en individueel zeer zwaar belastbaar. Ideaal voor publiek toegankelijke tegelterrassen op hoogte of zwaarbelaste computervloeren waar zeer strenge eisen gelden.

Geplaatst door: Fiberplast Group

ALU tegeldragers voor computer vloeren – onbrandbaar & zeer zwaar belastbaar

De ALU tegeldragers van Envirolift zijn specifiek ontwikkelt voor omgevingen waar strenge eisen gelden ten aanzien van mechanische belastbaarheid, brandbaarheid en algemene bestendigheid tegen vocht en de elementen. Denk hierbij publiek toegankelijke dakterrassen op hoogte of zwaarbelaste computervloeren in serverruimtes. Onze ALU tegeldragers zijn gemaakt van aluminium en staal zijn hierdoor vrijwel onbrandbaar en kunnen individueel tot wel 2000 kg verdragen. Standaard voorzien van een geïntegreerde hellingcorrecter om afschotten en oneffenheden in de vloer op te vangen. Optioneel te fixeren aan de ondergrond.

Wat bedoelen we precies met een computer vloer?

Een computervloer omvat een verhoogde en demontabele tegelvloer met genoeg ruimte onder de vloer voor ventilatie en het wegwerken van kabels of buizen. Deze is vaak opgebouwd uit losse elementen (tegels, panelen) die gedragen worden door bijv. verstelbare tegeldragers. Wij zien ze veel worden toegepast in bijvoorbeeld datacenters, serverruimtes, laboratoria of andere technische ruimtes.

Doelen van een computervloer

  • Berging: wegwerken van leidingen en kabels.
  • Toegankelijkheid; onderliggende ruimte blijft toegankelijk voor aanpassingen.
  • Ventilatie; afvoering van warme lucht en toestroom van koelende lucht.
  • Modulair; vloer is op te bergen, aan te passen en eventueel te verhuizen naar een andere ruimte.

Kenmerken ALU tegeldragers Envirolift

  • Individueel tot 2000 kg statisch belastbaar
  • Brandklasse A1 (onbrandbaar)
  • Geïntegreerde hellingcorrector (tot wel 6%)
  • Traploos verstelbaar 40 – 200 mm
  • Optioneel te fixeren voor extra stevigheid
  • Bestendig tegen vocht en diverse chemicaliën

Over Envirolift

Envirolift is onderdeel van het Fiberplast circulair BV assortiment. Wij leveren reeds al meer dan 15 jaar hoogwaardige vloeroplossingen aan de Nederlandse en Belgische zakelijke markt. Onze oplossingen staan bekend om hun hoge bestendigheid, uitstekende gebruiksvriendelijkheid en zeer lange levensduur. Een groot deel van de producten hebben wij op voorraad in ons magazijn te Drachten en zijn binnen enkele dagen tot maximaal een paar weken leverbaar. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze producten bij uw computervloer, wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.