MAX verstelbare vloerdragers

Robuust, functioneel en eenvoudig in gebruik. Zo zijn de MAX vloerdragers van Envirolift te noemen. Geschikt voor vrijwel alle soorten tegels maar ook houten of composiet terrassen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Met de Max vloerdragers van Envirolift heeft u een draagkrachtige oplossing in huis die een zeer goede stabiliteit biedt en waarmee u hoogtes tot wel 950mm kunt behalen. Het grote kopoppervlak zorgt ervoor dat de vloer stabiel blijft liggen en breed wordt ondersteund. Voor de wat hogere hoogtes is het mogelijk de dragers onderling te verbinden. Voor de dragerkop zijn diverse toebehoren beschikbaar voor zowel tegels als planken terrassen. Zo zijn deze dragers af te stellen op de behoefte van het project betreffende ventilatie, waterafvoer, hellingcorrectie en contactgeluid. De onderscheidende eigenschap van de MAX vloerdrager is de dubbele schroef, dit betekend dat een enkele drager veel meer hoogte bereik heeft. Bij andere dragers heeft u in sommige gevallen meerdere dragertypes nodig terwijl dat bij de Max vaak niet nodig is.

Voordelen

  • Uitstekende stabiliteit
  • Ruim individueel hoogtebereik
  • Voor hoogtes tot wel 950mm
  • Voor zowel tegels als fundatiebalken
  • Zeer bestendig tegen weersinvloeden
  • Licht van gewicht
  • Snel af te stellen met boorbitje

Bespaar op de montage!

Een bijkomend voordeel van deze vloerdragers serie is dat ze middels een speciaal boorbitje snel op hoogte te stellen zijn. Onnodig lang bezig zijn met het handmatig uitdraaien van iedere vloerdrager is verleden tijd. Hiermee kan men veel tijd en kosten besparen ten aanzien van de montage. Na plaatsing is het vloer gelijk in gebruik te nemen.

Over Fiberplast circulair B.V.

Fiberplast circulair BV levert reeds al bijna 15 jaar hoogwaardige vloerdrager oplossingen aan de professionele markt. De laatste jaren hebben wij echter opgemerkt dat er een groeiende vraag is vanuit de particuliere markt voor zulke oplossingen. Om die reden hebben wij enkele jaren geleden dan ook de webshop Tegeldrager.nl gelanceerd om de particuliere markt beter te bedienen. Een voordeel van vloerdragers is dat bijna iedereen met weinig instructie gelijk met deze producten aan de slag kan. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.