Tegeldragers voor balkons of galerijen

In dit artikelen laten we de voordelen zien die de vaste en verstelbare tegeldragers van Envirolift kunnen bieden op balkon, galerijen of dakterrassen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Voordelen Tegeldragers balkons of galerijen

Tegelvloeren zijn erg populair vanwege hun fraaie uitstraling en omdat ze weinig onderhoud behoeven. Ook voor galerijen en balkons is het een prima uitkomst, echter heb je daar wel vaak te maken met een hoogte verschil dat moet worden opgevangen. Vaste en verstelbare tegeldragers van Envirolift kunnen hiervoor een eenvoudige en betaalbare oplossing bieden. Ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het oog en om langdurig hoge belastingen te kunnen weerstaan.

"Verstelbare tegeldragers zijn een handige manier om een tegelvloer te verhogen. Ze zorgen ervoor dat de tegels op een comfortabele staphoogte worden geplaatst en zijn een goede optie om dempels weg te werken zonder de afwatering in het geding te brengen."

Hoe werken verstelbare tegeldragers?

Verstelbare tegeldragers zijn verstelbare vloerdragers die onder de tegels worden geplaatst. Ze zijn vaak gemaakt van bestendig kunststof en dienen als een stabiele basis voor de tegel. De hoogte van de dragers kan eenvoudig worden aangepast, hellingen kunnen worden weggewerkt en optioneel kunnen ze worden gefixeerd aan het onderliggende oppervlak.

Het installeren van verstelbare tegeldragers gaat als volgt:

1. Maak de vloer schoon en vrij van vuil en puin. Zorg ervoor dat de ondervloer stevig is en zo weinig mogelijk oneffenheden heeft.
2. Plaats de verstelbare tegeldragers op de ondervloer, gebruik indien nodig een hellingcorrector om afschotten op te vangen.
3. Draai de vloerdrager uit tot de geschatte gewenste hoogte, de precieze afstelling kan het beste als de tegel er al op ligt en eventuele kleine hoogte verschillen kunnen worden opgevangen met vulrubbers.
4. Plaats de tegel op de tegeldrager en zorg ervoor dat deze goed tegen de voegen zit en niet kan gaan schuiven. De tegel is optioneel met kit op de drager vast te maken.
5. Controleer of de tegels op de juiste hoogte zijn geplaatst met een waterpas. Voor een goede afwatering raden wij een afschot van 1-2% aan per meter.
6. Na plaatsing is het oppervlak gelijk in gebruik te nemen. Met de MAX vloerdragers van Envirolift is het mogelijk de vloerdrager na plaatsing met een stelsleutel nog bij te schaven.

Het voordeel van verstelbare tegeldragers is dat ze de vloer snel, stevig en eenvoudig kunnen verhogen zonder dat er veel technische kennis of materiaal nodig is. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook een hoop overlast en gestuntel. Ook voor situaties waarbij de ondervloer niet geheel waterpas is kun je met verstelbare tegeldrager van Envirolift goed uit de voeten. Door gebruik te maken van opvulplaten, vulrubber en hellingcorrectors, kun je de afschotten eenvoudig compenseren en uitvlakken.

Een ander groot voordeel bij het gebruik van verstelbare tegeldragers is dat de onderliggende ruimtevloer toegankelijk blijft. Als er bijvoorbeeld leidingen, kabels of buizen onder de vloer moeten worden vervangen of gelegd kan dit eenvoudig door een paar tegels tijdelijk te verwijderen. Dit bespaart een hoop tijd en kosten, zeker vergeleken met alternatieven waarbij de vloer moet worden opengebroken.

Ontdek de voordelen van Envirolift tegeldragers!

Kortom, verstelbare tegeldragers zijn een praktische en kostenbesparende oplossing voor het verhogen van tegelvloeren. Ze zijn eenvoudig te installeren en aan te passen en zorgen voor een stabiele en veilige vloer. Of je nu een afschotten moet compenseren of de vloer wilt verhogen om de loopomgeving toegankelijker te maken, verstelbare tegeldragers zijn een slimme keuze. Envirolift heeft een breed scala aan tegeldragers in het assortiment voor hoogtes vanaf 2 mm en tot 1 meter. Onze tegelsdrager zijn voor zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman. Alles is op voorraad en vaak binnen 1 tot 3 werkdagen op locatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.