Verhoogde vlonder realiseren in de tuin

Van plan een verhoogde vlonder te realiseren? Wij hebben diverse slimme oplossingen in het assortiment die daarbij kunnen helpen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Wij van Fiberplast circulair BV hebben veel ervaring en kennis in huis ten aanzien van het verhogen van vlonders, balkons en galerijen. Over de jaren heen zijn al honderden vlonders in Nederland en België verhoogd met onze slimme oplossingen. Wij hebben diverse types terrasdragers in het assortiment waarmee zowel de ervaren als beginnende klusser gelijk mee aan de slag kunnen.

Hieronder beschrijven we kort de twee hoofdproducten die veel worden gebruikt bij het realiseren van een verhoogde vlonder.

Regupol rubbergranulaat

Regupol rubbergranulaat tegels en stroken zijn een mooie oplossingen om kleine hoogte verschillen op te vangen, verschuivingen tegen te gaan en contactgeluid te dempen. Het rubbergranulaat is waterdoorlatend, van nature dempend en zeer bestendig tegen slijtage en hoge belastingen. Het materiaal is eenvoudig op maat ter snijden en kan na zijn lange levensduur volledig gerecycled worden. Bij PVC dakbedekking raden wij aan Regupol Resist Solar AK tegeltjes te gebruiken deze heeft namelijk een 3-laags aluminium cachering om migratie van weekmakers te voorkomen.

Raptor terrasdragers 15-245 mm

Een handige oplossing waarmee de vlonder op hoogte en zelfs hoek(afschot) af te stellen is. Dit met een hellingcorrector waarmee afschotten tot 7% eenvoudig te compenseren zijn, ook is het mogelijk er een te creëren voor bijvoorbeeld een rolstoelhelling. Raptor terrasdragers zijn per mm instelbaar en eventueel op hoogte te fixeren met schroeven. Stel bij iedere fundatiebalk eerst de eerste en laatste terrasdrager op hoogte, daarna schuif je simpelweg alle tussenliggende terrasdragers op hoogte. Iedere vlonderdrager is individueel zwaar belastbaar en heeft standaard een geïntegreerde balksteun.

Ondergrond

De kunststof dragers kunnen rechtstreeks op beton of dakbedekking worden geplaatst. In de tuin kan de opbouw het beste er als volgt uitzien; verdicht zandbed, worteldoek, Regupol tegeltje en daarop dan de terrasdrager me de fundatiebalk. Soms wordt er ook gekozen om een 30x30x4,5 betontegel er tussen te plaatsen voor extra hoogte en stabiliteit.

 

Over Envirolift

Fiberplast circulair BV levert reeds al bijna 15 jaar hoogwaardige vloeroplossingen primair aan de zakelijke markt onder de merknaam Envirolift. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoge circulariteit. Wij hebben vloerdrager oplossingen om een vlonder tot wel 1 meter te verhogen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben het merendeel op voorraad in ons magazijn te Drachten en indien dit niet het geval is kunnen wij vaak binnen 2-3 weken leveren. Alle producten worden binnen Europa geproduceerd en zijn na hun lange levensduur recyclebaar. De terrasdragers zijn tevens ook te bestellen in onze tegeldrager.nl webshop.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.