Envirolift Support Pads tegeldragers

Tegelvloer lichtelijk verhogen? Gebruik Support Pad tegeldragers van Envirolift! Ideaal voor balkons, terrassen of galerijen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Is uw terras, balkon of galerij tegelvloer net iets te laag, blijft er water op staan of liggen de tegels niet mooi vlak? Overweeg dan onze vaste lage tegeldragers te gebruiken. Hiermee kunt u een tegelvloer vrij eenvoudig lichtelijk verhogen en de geïntegreerde voegen zorgen ervoor dat hemelwater mooi weg kan lopen in het afschot van de onderliggende vloer. De Support Pad serie van Envirolift is zeer zwaar belastbaar en is ook erg makkelijk voor bij muren of hoeken omdat de tegeldrager in stuken is te “breken”. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij hebben de volgende vaste tegeldrager hoogtes in het Support Pad assortiment:

  • 2mm (PP, rubber & PC) | niet stapelbaar
  • 8 mm rubber | stapelbaar 3 max.; 8, 16 & 24 mm)
  • 10 mm PP | stapelbaar 3 max.; 10, 20 & 30 mm)
  • 15 mm PP | stapelbaar 3 max.; 15, 30 & 45 mm)
  • 16 mm PP | stapelbaar 3 max.; 16, 32 & 48 mm)

Iedere drager is standaard voorzien van geïntegreerde 3mm voegen, optioneel kan dit met voegbladen worden aangedikt naar 5mm. Dit is meestal alleen nodig op plekken waar sprake is van hevige wateroverlast bij regenval. De rubber varianten hebben het bijkomende voordeel dat ze verschuivingen tegen geen en contactgeluid opvangen. Zowel de polypropyleen als de rubber varianten zijn zeer bestendig tegen vocht en weersinvloeden. Na hun lange levensduur is het tevens volledig recyclebaar.

Over Fiberplast circulair BV

Uw specialist op het gebied van vaste en verstelbare vloerdragers! Reeds hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het leveren van kwalitatief hoogwaardige vloerdragers voor buiten tegelvloeren en houten of composiet terrassen. Voor zowel grote publieke als kleine residentiele toepassingen. Wij hebben dan ook al duizenden vierkante meters terras, galerij en balkon in Nederland en België mogen voorzien van onze vloerdragers producten. Wij kunnen ze vanuit ons magazijn in Drachten vaak binnen 48 uur afleveren. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg. Tevens zijn onder terras- & tegeldragers ook te bestelling in de Tegeldrager.nl webshop.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.