Antislip en waterdichte vloeren

De galerijvloeren van een complex aan de Blijvenburgstraat in Rotterdam waren glad en er was sprake van lekkage. Eind 2021 kwam Woonstad Rotterdam met het vraagstuk om deze galerijen antislip te maken en om de dilataties weer waterdicht af te werken.

Geplaatst door: Triflex BV

De uitdaging
De gladde, lekkende galerijvloeren moesten weer nette, antislip en waterdichte vloeren worden. De uitdaging was om dit te realiseren bij de galerijen langs een besloten binnentuin.

De oplossing
De perfecte oplossing voor dit vraagstuk, was het drielaagse Triflex BAS-systeem. Dit systeem op basis van PMMA zorgt voor een nette afwerking met een veilige antisliplaag, zoals de opdrachtgever wenst.

Het proces
Ervaren applicateur TSA West heeft de galerijvloeren van het complex kundig gerenoveerd. Allereerst is de oude, gladde afwerking verwijderd, daarna is er primer aangebracht. De dilataties zijn afgedicht met het Triflex R 230 membraan. De vloeren zijn vervolgens afgewerkt met het Triflex BAS-systeem.

Het resultaat
De galerijvloeren aan de Blijvenburgstraat zijn veilig door de antislip, hebben een uitstraling gekregen die past bij de wensen van de opdrachtgever en het hele systeem is waterdicht. Hiermee voldoet de afwerking aan de eisen van de opdrachtgever. De opdrachtgever is dan ook tevreden over het eindresultaat.

Bekijk hier de hele casestudy.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.