Esthetische upgrade galerijvloeren

De galerijvloeren van de vier flats in Hellevoetsluis, waren technisch nog in een goede staat. De opdrachtgever was echter niet meer tevreden over de esthetiek. Een esthetische renovatie was de wens, hiervoor werd Triflex gebruikt.

Geplaatst door: Triflex BV

De uitdaging

De galerijvloeren van de vier flats in Hellevoetsluis waren technisch gezien nog in orde. De uitdaging bij dit project was om deze vloeren een esthetische upgrade te geven en om enkele kleine gebreken aan te pakken. Daarnaast was het aanbrengen van voldoende antislip een wens van de opdrachtgever.

De oplossing

De oplossing voor dit project was het drielaagse Triflex BAS systeem, zonder primer. Dit systeem biedt bescherming, antislip en kan in verschillende kleuren worden aangebracht. Een groot voordeel van dit systeem, is dat het kan worden aangebracht over de bestaande ondergrond. Voor een esthetische uitstraling is er gekozen voor een grijze kleur.

Het proces

Omdat het bestaande Triflex systeem nog in zeer goede conditie was, hoefde dit niet verwijderd te worden. Applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen BV heeft de bestaande vloeren eerst schoongemaakt en licht opgeschuurd. Vervolgens zijn kleine schades in de vloeren hersteld, zodat deze weer als nieuw zijn. Hierna is het kwalitatief hoogwaardige Triflex BAS systeem aangebracht, exclusief de primer.

Het resultaat

De galerijvloeren zijn netjes afgewerkt: de kleine schades zijn hersteld en de galerijen hebben inmiddels weer een uitstraling die past bij de flats en bij de wensen van de opdrachtgever. Het gewenste resultaat is dus zeker behaald!

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.