Veilige antislip galerijvloeren

De galerijen van een appartementencomplex aan de Blijvenburgstraat in Rotterdam bestonden uit onbehandeld prefabbeton welke onvoldoende voorzag in de nodige stroefheid. Gevolg? Een gevaarlijk glad vloeroppervlak en kans op aantasting van het beton.

Geplaatst door: Triflex BV

TSA West nam het project voor zijn rekening. Er is gekozen voor een zeer veilig en esthetisch antislipsysteem. De aanblik kan door de ruime keuze van het instrooimateriaal naar wens worden bepaald. Omdat het een relatief dun systeem is, volgt deze het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak was dus bepalend voor het eindresultaat.

De galerijvloeren zijn weer voor jaren beschermd door middel van de antisliplaag dat het instrooisysteem biedt. De dilataties worden hierbij volledig geïntegreerd waardoor eventuele lekkage in de toekomst wordt voorkomen. Zo hoeft nattigheid niet meer tot een glad oppervlak te leiden, met alle gevolgen van dien. Met deze afwerking krijgt het oppervlak een stroeve laag, en geeft het ook een duurzame bescherming aan de constructie.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar  info@triflex.nl. We helpen u graag verder. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.