Nieuwbouwproject Amstelwijck Park

Op het Dordrechtse terrein waar voorheen een ziekenhuis stond, verrijst nu een fraaie groene woonwijk.

Geplaatst door: Gorter Group bv

 

Nieuwbouwproject Amstelwijck Park biedt een gedifferentieerd woningaanbod, waaronder vrijstaande villa’s, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. ABB Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie van de negentien appartementen en koos ten behoeve van een veilige daktoegang tot dit complex voor het RHT-dakluik van Gorter. 

 


Energiezuinig RHT
Het Gorter RHT-dakluik is uitstekend geïsoleerd waarmee er geen energieverlies kan optreden. De RHT-dakluiken zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. 

Veilig het dak op 
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak van het appartementencomplex gegarandeerd. De ideale oplossing voor de partij die verantwoordelijk is voor het onderhoud van het dak en de daar aanwezige insallaties. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.