Gorter dakluik op nieuwbouw Kroonhoef

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is 1 september gestart met de bouw van maar liefst 42 koopappartementen op een zeer centrale locatie aan de binnenring van Eindhoven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Project Kroonhoef krijgt elf typen woningen die variëren van 46 tot 106 m2. Op het dak van het appartementencomplex plaatst Van Wanrooij het RHT-dakluik van Gorter® zodat onderhoudsploegen comfortabel en volledig veilig het dak kunnen betreden. 
Gorter dakluiken met ladder of trap bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden. Het dakluik is naast toepassing op platte daken, ook toepasbaar op daken met een maximale hellingshoek van 30°. Het dakluik is beschikbaar in diverse dagmaten.

Schaartrap zorgt voor vrije ruimte onder het dakluik 
Dakluiken in combinatie met een schaartrap zijn ideaal voor toepassingen waar een incidentele maar ook frequente toetreding van het dak gewenst is. Met een ingeklapte schaartrap beschikt men altijd over een vrije ruimte onder het dakluik.

Duurzaam door thermisch gescheiden constructie
Het Gorter RHT dakluik heeft een unieke thermisch gescheiden constructie en een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Meer informatie
Meer informatie leest u op de website www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.