9 Gorter luiken voor Onderwijsboulevard

Aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch staat Van Maerlant, een vmbo-school met circa 700 leerlingen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch staat Van Maerlant, een vmbo-school met circa 700 leerlingen. Het oude pand voldoet niet meer aan de hedendaagse bouwkundige en onderwijskundige eisen. Reden genoeg om Architecten aan de Maas aan te stellen voor een bijzonder nieuwbouwplan. Het bureau heeft in het ontwerp rekening gehouden met twee bouw- en sloopfasen, zodat het onderwijs zonder tijdelijke huisvesting door kan gaan.

De nieuwe school heeft nog maar de helft van de oppervlakte van de oorspronkelijke school, zo ontstaat de kans de onderwijscampus te vergroenen. Het nieuwe gebouw is uitgerust met een negental producten van Gorter Luiken uit Schagen. Op de begane grond zijn zeven vloerluiken geïnstalleerd. Deze zorgen voor een praktische toegang tot de onderliggende ruimtes.

Op het dak ligt een tweetal RHT-luiken. Deze bieden een veilige toegang tot het platte dak. Daarnaast zijn ze wind- en waterdicht door de dubbele afdichting. Toegang tot de dakluiken wordt verschaft door twee ladders. Deze zijn geheel in lijn met het dakluik ontworpen. Een verantwoorde keuze voor dit prachtige nieuwe pand.

Meer informatie over Gorter luiken vindt u op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.