Balkonbeglazing voor de wintermaanden

Balkonglas van Metalura biedt veel voordelen in de koude en natte maanden van het jaar. Achter het balkonglas zit u beschut en kunt u toch gebruik maken van uw balkon. Balkonglas heeft ook een isolerende werking, waardoor u op uw energierekening bespaart.

Geplaatst door: Metalura

Wist u dat Metalura in Alblasserdam heeft uitgebreid? Niet alleen het Experience Center is 400 m2 groter geworden en boordevol inspiratie, ook de productieafdeling is verdubbeld. Goed nieuws! Dat betekent, dat als u nu voor balkonbeglazing kiest, u binnen enkele weken direct van uw nieuwe buitenruimte kunt genieten.

Balkonglas is ideaal 
Balkonglas van Metalura biedt u veel voordelen in de koude en natte maanden van het jaar. Achter het balkonglas zit u beschut en kunt u toch gebruik maken van uw balkon. Ook regent het niet in en blijven uw meubels op uw terras schoon en droog. Heeft u regelmatig last van wind? Balkonbeglazing heeft een isolerende werking, waardoor de warmte beter in uw appartement blijft en u minder hoeft te stoken. Dat scheelt aanzienlijk in uw energiekosten. 

Uitgebreide keuze 
Balkonglas is er in verschillende soorten, zoals verdiepingshoog of speciaal voor de balustrade. Balkonglas van Metalura is altijd maatwerk. Daardoor heeft u perfect sluitende panelen op uw balkon, die eenvoudig te bedienen zijn. Balkonbeglazing van Metalura is volledig getest en doorstaat een storm tot maar liefst windkracht 12. 

Inspiratie 
Bezoek het Experience Center van Metalura. Laat u inspireren en informeren. Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor uw appartement. Wilt u advies voor uw VvE? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak met één van onze ervaren projectadviseurs. Want balkonbeglazing van Metalura is een waardevolle aanvulling op uw interieur en realiseert in vrijwel elke omgeving meer ruimte en meer licht.

Kijk voor meer informatie op www.metalura.nl of maak direct een afspraak in het Experience Center in Alblasserdam.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.