Balkonbeglazing geeft veel wooncomfort

In Nederland beschikken veel appartementen over een balkon. Hoewel een balkon de mogelijkheid tot meer buitenleven vergroot, blijkt in de praktijk het plezier en het gebruik ervan vaak tegen te vallen. Balkonbeglazing biedt uitkomst.

Geplaatst door: Metalura

Appartementen met balkon

In Nederland beschikken veel appartementen over een balkon. Hoewel een balkon de mogelijkheid tot meer buitenleven vergroot, blijkt in de praktijk het plezier en het gebruik ervan vaak tegen te vallen. Wind en geluidsoverlast gooien roet in het eten. Een slimme en duurzame oplossing om toch meer plezier van een balkon te hebben, is balkonbeglazing.

Een comfortabele balkonkamer

Met balkonbeglazing ontstaat een afgesloten en comfortabele balkonkamer. Volledig zicht naar buiten blijft behouden, maar de weersinvloeden vormen geen spelbreker meer. Daarnaast zorgt balkonbeglazing ook voor geluidsisolatie. Geluidsoverlast van een aanliggende weg of spoorlijn wordt aanzienlijk gereduceerd. Vaak ligt een balkon direct aan de woonkamer en wordt er dubbel voordeel behaald.

Balkonbeglazing

Met balkonbeglazing is het bij fris weer, al snel aangenaam op een balkon. Tuinmeubels kunnen het hele jaar blijven staan en hoeven niet in de kelder opgeborgen te worden. Als de zon dan even schijnt, kan er direct van het balkon gebruik gemaakt worden. Ook zorgt balkonbeglazing voor energiebesparing door de isolerende werking, terwijl het wooncomfort toeneemt.

Hoogwaardig glas

Balkonglas van Metalura is beschikbaar in 100% transparant en oersterk, 8, 10, 12 mm gehard veiligheidsglas. De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden alle flexibiliteit in de indeling op het balkon. De perfect sluitende en kaderloze glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen. Dankzij de enkele, verzonken rail is er altijd een vrije doorgang en de glaspanelen zorgen voor extra veiligheid door een volledige sluiting.

Metalura

Metalura ontwikkelt en fabriceert de balkonbeglazing in Alblasserdam. Als oer-Hollandse fabrikant gaat de aandacht altijd uit naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.