Balkonbeglazing voor elk balkon

Elke dag genieten van mooi uitzicht op de omgeving? Een balkon komt nog beter tot zijn recht als je er gebruik van kan maken wanneer je dat wilt. Daarom heeft Metalura vier soorten balkonbeglazing ontwikkeld voor een passende oplossing in elke situatie.

Geplaatst door: Metalura

Elke dag genieten van mooi uitzicht op je omgeving? Een balkon komt nog beter tot zijn recht als je er gebruik van kan maken wanneer jij dat wilt. Daarom heeft Metalura vier soorten balkonbeglazing ontwikkeld voor een passende oplossing in elke situatie.

Geniet van het uitzicht
Met balkonbeglazing van Metalura zit je gegarandeerd comfortabel uit de wind. Met verdiepingshoge beglazing creëer je een extra balkonkamer en profiteer je het hele jaar van een wind- en regenvrij balkon. Een balkonkamer is een ruimte die je op elk gewenst moment kunt gebruiken, omdat je de buitenmeubels het hele jaar kan laten staan. Bij mooi weer zet je de balkonbeglazing open om zelf de temperatuur te reguleren.

Verschillende type balkonbeglazing
Metalura beschikt over vier verschillende type beglazing; beglazing op de balustrade van het balkon, verdiepingshoge beglazing, windschermen of een complete tuinkamer op het balkon. Met Metalura creëer je gegarandeerd meer woon- en leefruimte, maar behoud je een volledig open effect op je balkon.

Veiligheidsglas
Metalura maakt uitsluitend gebruik van veiligheidsglas dat door speciale bevestiging windkracht 12 kan doorstaan. De op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat je in weer en wind van het uitzicht kunt genieten. Je hebt geen geluidshinder meer van het verkeer dat over de weg voorbijkomt. Afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel geluid weg te filteren. Je bespaart ook op je energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat. In de zomermaanden of als het aangenaam weer is, schuif je de beglazing eenvoudig open en houd je controle over de temperatuur.

Naast een extra fysieke ruimte en meer wooncomfort, zorgt balkonbeglazing ook voor een waardevermeerdering van de woning.

Wil je meer weten over een passende oplossing voor je balkon? Kijk op www.metalura.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.