Balkonglas, een waardevolle aanvulling

Balkonbeglazing van Metalura laat je elke dag van je balkon en je uitzicht genieten. Want wat de weersomstandigheden ook zijn, met een balkonglas maak jij gebruik van je buitenruimte wanneer jij dat wilt.

Geplaatst door: Metalura

De zon schijnt, de bladeren kleuren. Buiten is het prachtig, maar de temperatuur is laag. Ook staat er regelmatig een gemeen windje. Op het balkon in de zon is het dan net te fris, maar zit je beschut achter glas, dan is het er heerlijk. De zon verwarmt de balkonkamer en die is snel op temperatuur. Wordt het wat te warm, dan schuif je de glazen wanden een stukje open en stroomt er frisse lucht naar binnen.

Balkonbeglazing van Metalura laat je elke dag van je balkon en je uitzicht genieten. Want wat de weersomstandigheden ook zijn, met een balkonglas maak jij gebruik van je buitenruimte wanneer jij dat wilt. Voor elk type balkon of dakterras, biedt Metalura je een oplossing. Er zijn vier verschillende soorten balkonbeglazing die je in de herfst en winter de nodige beschutting bieden. Zo kun jij toch op elk moment van het buitenleven genieten.

Met verdiepingshoge beglazing maak je jouw buitenverblijf wind- en waterdicht en word je balkon een extra woon-, werk- en leefruimte. Je bespaart op je energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat en je reduceert het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel geluid weg te filteren.

Beglazing op de balustrade of borstwering maakt jouw ruimte volledig windvrij. Beglazing op de balustrade kan in verschillende hoogtes geplaatst worden. Zo ontstaat er een gesloten ruimte waar je altijd van je uitzicht kunt genieten.

Windschermen op uw balkon maken van uw balkon een aangename windvrije plek. U creëert ook een veiligere situatie door windschermen tegen of voor uw spijltjes hekwerk of balustrade te plaatsen.

Met verdiepingshoge balkonbeglazing maakt u van uw balkon een extra woon-, werk- en leefruimte, die u volledig kunt inrichten, passend bij uw smaak en wensen. Ook reduceert u het omgevingsgeluid en bespaart u op uw energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat.

Een mooi dakterras geeft veel mogelijkheden, zeker met een tuinkamer op het dakterras. Daarmee creëert u een lichte en comfortabele ruimte waar u het hele jaar van het buitenleven kunt genieten.

Kortom, met de oplossingen van Metalura voor jouw balkon hou je daar de warmte vast, demp je het omgevingsgeluid en kun je op elk gewenst moment aangenaam uit de wind zitten. Kaderloos glas is modern, onderhoudsarm en duurzaam.

Balkonbeglazing is een waardevolle aanvulling op je interieur en je realiseert in vrijwel elke omgeving meer ruimte en meer licht. Balkonbeglazing is een stijlvolle oplossing voor zowel uitkragende als inpandige balkons en voor op je dakterras.

Wil je meer weten over balkonbeglazing van Metalura? Bezoek www.metalura.nl of kom naar het Experience Center in Alblasserdam.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.