Balkonglas; een slimme oplossing!

Met balkonglas is uw balkonruimte volledig afgesloten zonder licht en ruimte te verliezen. Een garantie voor jarenlang plezier op uw balkon.

Geplaatst door: Metalura

Balkonglas is een slimme oplossing
Balkonglas biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Met balkonglas is uw balkonruimte volledig afgesloten zonder licht en ruimte te verliezen. Een garantie voor jarenlang plezier op uw balkon.

Genieten in elk seizoen
Balkonglas van Metalura beschermt uw balkon tegen wind, kou en neerslag. Daardoor kunt u ook bij slecht weer deze ruimte gebruiken. Bij mooi weer zet u de beglazing gedeeltelijk of helemaal open. Balkonglas heeft meer voordelen. Het zorgt voor een verlaging van uw energieverbruik en afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel te reduceren. Daardoor heeft u minder geluidshinder van het verkeer dat over de weg voorbijkomt. Balkonglas biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Kortom, balkonglas is in alle opzichten een waardevermeerdering van uw appartement.

Slimme oplossingen in balkonglas
Metalura biedt verschillende oplossingen om de wind op uw balkon buiten te houden. Met kaderloos glas behoudt u volledig vrij uitzicht, zowel open als dicht. Kaderloosglas is beschikbaar in het unieke draai-/vouwsysteem van Metalura. Daarmee is uw balkonbeglazing eenvoudig te openen en tegen de gevel te plaatsen. Het biedt u alle flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Balkonbeglazing van Metalura is altijd maatwerk en daardoor in verschillende hoogtes everbaar. Balkonbeglazing stemmen we volledig af op uw situatie.

Isolerende werking
Balkonglas heeft een isolerende werking, tochtproblemen en koudeval behoren daardoor tot het verleden. Daarmee bespaart u ook op uw verwarmingskosten. Als u het balkon helemaal omsluit, verliest u minder warmte door de ruiten van de balkondeur en de ramen die aan het balkon grenzen.

Tuinkamer op het balkon
Een mooi dakterras geeft veel mogelijkheden, zeker met een tuinkamer op het dakterras of op uw balkon. Daarmee creëert u een lichte en comfortabele ruimte waar u het hele jaar van het buitenleven en uw uitzicht kan genieten. De tuinkamer op het balkon is ook beschikbaar met seaside coating, voor een extra duurzame bescherming bij een dakterras nabij de zee. Zo heeft u nog langer plezier van uw tuinkamer. De tuinkamer op het balkon kunt u uitbreiden met inbouw LED-spots met een dimmer en infrarood terrasverwarming voor meer comfort. Naar wens kunt u ook onderdakzonwering in uw tuinkamer op het balkon plaatsen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.