Elke dag gebruik maken van het balkon

Als je in een appartement woont, is het balkon vaak de enige buitenruimte die je tot je beschikking hebt. Die ruimte wil je optimaal gebruiken. Met balkonbeglazing maak je van je balkon een heerlijke balkonkamer die je in elk seizoen kan gebruiken.

Geplaatst door: Metalura

Als in Nederland de zomer weer voorbij is, voelt het op het balkon al gauw guur aan. Regen en wind zorgen ervoor dat de meubels op het balkon er verloren bij staan. Om op die momenten toch ook van de ruimte op je balkon gebruik te maken, kiezen steeds meer mensen voor de beglazing van Metalura. Je creëert een fijne buitenkamer waarin je altijd bent beschermd tegen wind en regen. Zo wordt de herfst een seizoen waarin je toch volop gebruik kan maken van je balkon.

Ruimte
Als je in een appartement woont, is het balkon vaak de enige buitenruimte die je tot je beschikking hebt. Die ruimte wil je optimaal gebruiken. Vaak is de straffe wind op grotere hoogtes een belemmering om op de dagen dat het zonnetje schijnt naar buiten te gaan. Balkonbeglazing zorgt ervoor dat je het hele jaar door uit de wind kunt zitten. Balkonbeglazing houdt de wind weg en achter het glas is het met de zon erop al snel aangenaam van temperatuur. Op de momenten dat het echt fris is, kun je de balkonkamer makkelijk bijverwarmen met een terrasheater. Als de temperatuur te hoog wordt in de balkonkamer, kun je eenvoudig de glazen panelen openschuiven voor wat frisse lucht en een verkoeldend briesje.

Verlengstuk van de woning
Als je met balkonbeglazing de wind en regen buitensluit, kunnen de meubels en planten er het hele jaar blijven staan, zelfs als het stormt of vriest. Makkelijker en comfortabeler kan eigenlijk niet. Het scheelt veel gesjouw met de meubels naar de berging en je kan het hele jaar van je balkon gebruik maken. Zo wordt je balkon echt een verlengstuk van de woning.

Bij Metalura ben je verzekerd van Hollandse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Omdat al onze systemen op maat gemaakt worden, verschilt de prijs per situatie. In een gesprekthuis kunnen we echter vaak al een goede indicatie geven.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.