Bedieningssystemen

Bertu Toegangstechniek levert in feite alle soorten bedieningssystemen voor toegangscontrole. Ziet u een bepaald systeem niet op onze website staan, neem dan even contact met ons op.

Geplaatst door: BERTU Toegangstechniek

‎Toegangscontrole zorgt ervoor dat u in beheer heeft wie uw pand of terrein op mag komen en wie niet. Afhankelijk van uw wensen kunnen al uw locaties individueel vanaf één centraal punt of los van elkaar beheerd worden. Wij komen graag kijken op uw locaties om vervolgens met een passende oplossing te komen. Een combinatie van zeer veilig en zeer goede controle zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort of dat van uw klanten en relaties.

Zoals gezegd leveren wij talloze systemen en hangt een groot deel af van wat uw wensen precies zijn.

Overzicht toegang bedieningssystemenbedieningssystemen

Pasjes systeem / badges / druppels
Veelal gebruikt als web-based oplossing. Pasjes kunnen eventueel met een kaartlees systeem werken maar het meest voorkomende is een web-based pasjes systeem.

Handzenders / afstandsbediening
Deze vorm van toegangstechniek wordt over het algemeen gebruikt bij schuifpoorten, draaipoorten en garagedeuren. U opent uw garagedeur of geautomatiseerde poort met een afstandsbediening.

Gsm modules
Middels een gsm module belt u naar een bepaald nummer om toegang te krijgen tot een locatie. Eenvoudig omdat het via het gsm netwerk gaat. Geen extra infrastructuur voor nodig.

Smartphone
Net als bij een web-based systeem kunt u vandaag de dag ook uw toegangscontrole regelen via een app. Een app maakt een los apparaat zoals een afstandsbediening overbodig.

Sleutelschakelaars
Een fysieke vorm van toegangscontrole waarbij u een schakelaar bedient met een unieke sleutel.

Detectielussen
Een detectielus ligt onder het asfalt of bestrating. Wanneer u er met een auto overheen rijdt, gaat uw draaipoort, schuifpoort of slagboom open.

Tijdklokken
Met een tijdklok kunt u zelf tijden programmeren die ervoor zorgen dat de toegang tot uw locatie vanaf en tot een bepaalde tijd zijn geopend.

Homelink
Dit betreft een bedieningsknop in uw auto die te programmeren is op de aansturing van uw poort, slagboom of garagedeur.

 

Staat uw gewenste toegangscontrole bedieningssysteem er niet tussen? Neem dan contact met u op. Wij kunnen u dan direct informeren over de mogelijkheden om uw gewenste systeem te leveren en te monteren.

NEEM CONTACT OP

Bedrijvengids Geplaatst door
BERTU Toegangstechniek

BERTU Toegangstechniek

Spoorbos 14, 7543 GH  Enschede

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.