Storing in uw draai- of schuifpoort?

Bertu helpt!

Geplaatst door: BERTU Toegangstechniek

‎Het is handig om op je oprit een automatische poort te hebben. Als je aankomt of weggaat dat het hek automatisch opent en sluit. Dit kan een draaipoort zijn, waarbij het hek als het ware openklapt of een schuifpoort, waarbij het hek opzij schuift. Met beide soorten heeft Bertu Toegangstechniek ervaring. Reuze handig natuurlijk zo’n poort. Maar het kan voor komen dat de elektrische poort niet meer opent of sluit. Dan heb je waarschijnlijk een storing. Dat is erg vervelend. Zeker als je ’s avonds thuiskomt en voor de dichte poort staat.

 Automatisering

Help! Mijn automatische draaipoort of schuifpoort werkt niet meer

Geen paniek. Bertu Toegangstechniek schiet te hulp. Wij kunnen naar je elektrische hek kijken en eventueel repareren. Indien het niet anders kan, kunnen we het hekwerk of de poort ook vervangen. Wij werken vanuit hoge kwaliteit en daardoor kunnen wij u goed helpen. Door onze standplaats in Enschede zijn wij binnen die regio snel en efficiënt ter plekke. Daarnaast werken wij nu ook steeds meer in  Gelderland.

Bertu kan met elke poort overweg

Er zijn verschillende soorten toegangspoorten. Voor Bertu Toegangstechniek is dat geen probleem. Wij zijn onder meer ervaren in zowel draaipoorten als schuifpoorten. Bij een storing kunnen wij het probleem achterhalen en voor u repareren. Zodat u niet voor een dichte poort komt te staan.

Bertu Toegangstechniek is uw specialist

Toegangstechniek is onze specialisatie. Wij leveren aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Poorten zijn een van onze specialisaties. Wij helpen met de automatisering, maar kunnen ook helpen bij de aansturing. U kunt ons makkelijk bereiken via ons telefoonnummer. Daarnaast kunt u ook mailen. Wij helpen u graag en zorgen dat u zorgeloos van uw draaipoort of schuifpoort gebruik kunt maken.

NEEM CONTACT OP

Bedrijvengids Geplaatst door
BERTU Toegangstechniek

BERTU Toegangstechniek

Spoorbos 14, 7543 GH  Enschede

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.