VT 2000 B.V.

VT 2000 B.V.

Stoelmatter 100, 2292 JL  Wateringen

Over ons

OVER VT2000 VVE BEHEER

Wij werken met een team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers waarbij klantvriendelijkheid en servicegerichtheid erg belangrijk zijn.

Vanaf de start van ons bedrijf in 1997 hebben wij ons gespecialiseerd in het beheer en bestuur van VvE’s.

DIENSTEN

Dienstverlening op maat voor uw Vereniging van Eigenaars (VvE)!


Iedere VvE is uniek. VT2000 biedt een maatwerkpakket voor uw VvE. Bij VT2000 bestaat de mogelijkheid om het bestuur (bij oudere reglementen wordt deze functie administrateur genoemd) uit te besteden. Wij denken graag met u mee, zodat u goed wordt geholpen en de VvE niet teveel betaalt.

VT2000 is SKW gecertificeerd en heeft een eigen 24 uurs calamiteitendienst.

Vestigingen

Vestiging regio Den Haag en Haaglanden

Vanuit onze vestiging in Wateringen bedienen wij de regio’s Haaglanden en het Westland en alle omringende plaatsen. Iedere VvE heeft een vaste beheerder en een vast team voor alle voorkomende werkzaamheden inclusief onderhoudszaken.

Vestiging regio Utrecht

Voor de VvE’s in onder andere de regio Utrecht staat onze vestiging in Utrecht voor u klaar

Vestiging regio Amsterdam

Vanuit onze vestiging in Amsterdam bedienen wij de regio Amsterdam. Er werkt een persoonlijk vast team met een vaste beheerder voor uw VvE.

Vestiging regio Rotterdam

Voor onze complexen in de regio Rotterdam hebben wij een speciale vestiging. Goede communicatie en directe lijnen zijn noodzakelijk bij goed VvE beheer van belang.

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.